Preu reduït! Holomega Coenzim Co Q-10 - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holomega Coenzim Co Q-10 - Equisalud - 50 càpsules

170801

Nou

Holomega CoQ10 vitalitzant muscular i cardíac

Més detalls

39,91€

IVA inclòs

44,34€ IVA inclòs

-10%

0,80 € / ud

Més informació

Coenzim Q10

Fonamentalment el coenzim Q10 té una acció vitalitzant perquè és necessària per a la producció d'energia a la cèl·lula, afavorint la funció dels músculs i del cor.
En trastorns musculars com la distròfia muscular o síndrome de fatiga crònica, pot ajudar. Per ajudar a tolerar millor l'exercici físic i augmentar el rendiment. A les migranyes. Antioxidant i estimulant del sistema immune. Trastorns cardíacs i hipertensió.
La coenzim Q10 és una substància semblant a una vitamina que es troba present en tot el cos, però especialment al cor, fetge, ronyons i pàncrees. Es menja en petites quantitats en carns i mariscs.

* Els resultats poden variar en funció de la persona, i el temps per obtenir els beneficis indicats dependrà de cada cas. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut.

Ingredients: Coenzim Q10 associada a llevats, Celulosa microcristal·lina. Embolcall vegetal.

Mode d'Ocupació: Prendre 1 a 3 càpsules al dia o segons consell d'un especialista

Presentació: Envàs de 50 càpsules de 480 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda