Preu reduït! Nutri Nano™ CoQ 10 3.1x - Solgar - 50 càpsules toves

Fabricante:

Solgar Solgar

Nutri Nano™ CoQ 10 3.1x - Solgar - 50 càpsules toves

160468

Nou

Forma exclusiva d'alta qualitat de coenzim Q-10, tecnologia Nutri-Nano patentada per a una millor absorció, multiplica x 3 l'absorció respecte al coenzim Q-10 estandarditzada

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

50,60€

IVA inclòs

65,45€ IVA inclòs

-22%

1,01 € / ud

Més informació

Nutri Nano CoQ 10 3.1x

Forma exclusiva d'alta qualitat de coenzim Q-10, tecnologia Nutri-Nano patentada per a una millor absorció, multiplica x 3 l'absorció respecte al coenzim Q-10 estandarditzada

Què és Nutri Nano CoQ 10 3.1x?

La tecnologia Nutri-Nano és una tecnologia protegida per patent que transforma els nutrients liposolubles en formes que són alhora hidrosolubles i liposolubles, augmentant l'absorció i millorant la biodisponibilitat i l'eficàcia.

En envellir, el nostre organisme produeix cada cop menys CoQ-10. Aquesta substància, semblant a les vitamines, es pot trobar en diferents aliments, però les vísceres, com el cor, el fetge i el ronyó, contenen un nivell especialment alt. També es troba a la carn de boví, l'oli de soja, les sardines, les cavalles i els cacauets.

Ingredients:

Nutri-Nano Coenzim Q10 (ubiquinona), càpsula de gelatina tova (gelatina de boví, glicerina vegetal (oli de palmell i oli de palmiste), triglicèrids de cadena mitjana, colorant (extracte de pebre vermell).

Com prendre Nutri Nano CoQ 10 3.1x?

Per a adults, prendre una (1) càpsula al dia preferentment amb els àpats. Empassar les càpsules amb ajuda d'aigua o una altra beguda. No cal superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Flascó 50 càpsules toves.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda