Preu reduït! Linocol - Colesterol - Equisalud - 60 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Linocol - Colesterol - Equisalud - 60 càpsules

168955

Nou

Complement alimentari a base d'oli de llavors de lli ric en àcids grassos essencials. Presentat en envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,35€

IVA inclòs

17,06€ IVA inclòs

-10%

0,26 € / ud

Més informació

Linocol

Complement alimentari a base d'oli de llavors de lli ric en àcids grassos essencials.

Què és Linocol?

Els àcids grassos essencials, imprescindibles per a la salut: El cos humà no pot funcionar adequadament sense dos àcids grassos poliinsaturats, àcid ω-linolènic (omega-3) i linoleic (omega-6).

Aquests àcids grassos es denominen essencials perquè l'organisme no pot sintetitzar i cal consumir-amb la dieta. Es troben en diferents proporcions en els olis vegetals i els olis de peix.

Tots dos actuen com a components de les cèl·lules nervioses, són imprescindibles per al correcte funcionament de les membranes cel·lulars i es transformen en compostos reguladors que reben el nom de prostaglandines, essencials per al funcionament de l'organisme.

A més del seu paper crític en la fisiologia normal, la pèrdua d'àcids grassos essencials en la dieta juga probablement un paper significatiu en el desenvolupament de moltes malalties cròniques degeneratives, autoimmunes, malalties de la pell i altres.

Causes de la deficiència d'àcids grassos essencials: Darrerament s'està produint un canvi de comportament en els nostres hàbits alimentaris, enfocant-los cap a la dieta anglosaxona o americana, en detriment de la dieta mediterrània.

Això suposa un augment dels greixos saturats i greixos hidrogenats (brioixeria industrial, margarines, plats precuinats, snacks, patates fregides ...) i una disminució dels àcids grassos essencials de la nostra cadena alimentària.

Segons els experts, una alimentació saludable ha d'incloure una proporció de quatre vegades la quantitat d'omega-6 que d'omega-3, però la dieta occidental inclou quantitats molt més elevades dels primers respecte als segons, per la qual cosa s'aconsella reduir el consum d'omega-6 i augmentar el consum d'omega-3.

L'oli de lli, l'oli vegetal més equilibrat i saludable per la seva proporció en omega-3 i omega-6

Ingredients:

Oli verge de llavors de lli (Linum usitatissimum L.) obtingut per pressió en fred, 500 mg (conté: omega-3 (àcid gras alfa-linolènic) 45-65%, omega-6 (àcid gras linoleic) 11-24% ).

Embolcall: càpsules de gelatina tova. Conté: gelatina (agent de recobriment), glicerina (humectant) i aigua.

Com es pren Linocol?

  • Es recomana prendre 4 càpsules a el dia.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules de 710 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda