Fabricante:

Orthonat Orthonat

Llevat Roja d'Arròs Bio - Colesterol - Orthonat - 90 càpsules

174364

Nou

Ajuda a regular els nivells de colesterol. És beneficiós triar un llevat vermell d'arròs provinent de l'agricultura biològica. Envàs amb 90 càpsules.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

44,00€

IVA inclòs
0,49 € / ud

Més informació

Llevat Roja d'Arròs Bio

Ajuda a regular els nivells de colesterol.

Què és la Llevat Roja d'Arròs Bio?

El llevat de vermell d'arròs conté de forma natural una família de substàncies, les monocolinas posseeixen la propietat d'actuar com inhibidores de l'HMG-CoA reductasa, un enzim que regula la síntesi de l'colesterol en el fetge.

Conté així mateix diversos esterols (betasitoesteroles, campesterol, estigmaesteroles i sapogeninas), isoflavones i àcids grassos monoinsaturats.

La majoria dels productes parlen generalment de «llevat d'arròs vermell» però en realitat es tracta d'un llevat vermell d'arròs.

Aquest llevat (Monascus purpureus) es cultiva l'arròs, i conté un pigment d'un color vermell cridaner. Per tant, en realitat és el llevat la qual és vermella i no l'arròs.

A Àsia, el llevat vermell d'arròs és, sobretot, un producte alimentari, que s'utilitza com a colorant o com a potenciador de l'sabor en diverses preparacions alimentàries com les salses, mousses de peix, vi d'arròs, tofu vermell, verdures marinades, carns salades, etc.

Anècdota: El llevat vermell d'arròs està present en la farmacopea xinesa des de la dinastia Ming (1368 - 1644); la hi cridava "arròs de llarga vida". El principi actiu del llevat vermell d'arròs és la monacolina K.

L'arròs, font d'aquesta substància, és un cultiu intensiu a nivell mundial i particularment a la Xina. És beneficiós triar un llevat vermell d'arròs provinent de l'agricultura biològica.

Ingredients:

600 mg de llevat vermell d'arròs vermell estandarditzat a l'1,5% (Monascus purpuris) amb un contingut de lovastatina (Monacolina K) de 9 mg. Exempt de cetrininas.

Com es pren Llevat Roja d'Arròs Bio?

  • Es recomana prendre 1 o 2 càpsules a el dia preferentment a la nit.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules vegetals.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda