Preu reduït! Omega 3 Esteroles Vegetals - Equisalud - 120 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Omega 3 Esteroles Vegetals - Equisalud - 120 càpsules

187413

Nou

Esterols Vegetals amb vitamina K2, D3 i E. Contribueix a mantenir nivells normals de colesterol sanguini.

Més detalls

39,15€

IVA inclòs

43,50€ IVA inclòs

-10%

0,33 € / ud

Més informació

Omega 3 Esteroles Vegetals

Esterols Vegetals amb vitamina K2, D3 i E

Contribueix a mantenir nivells normals de colesterol sanguini.

  • sense gluten

Ingredients per 2 càpsules:

EPA

216,56 mg

DHA

154,68 mg

esterols

800 mg
vitamina E 12 mg α-TE (100% VRN *)
vitamina K2-7 45 mg (60% VRN *)
vitamina D3 5 mg (100% VRN *)

*% VRN: Valors de Referència de Nutrients, segons Reglament UE 1169/2011.

Embolcall: Agent de recobriment (gelatina), humectant (glicerina) i colorants (òxid de ferro negre i òxid de ferro vermell).

ALT CONTINGUT D'ÀCIDS GRASSOS OMEGA 3 I VITAMINES I, D3 I K2: Els àcids eicosapentaenoic (EPA) i docosahexanoic (DHA) contribueixen al funcionament normal delcor. L'efecte beneficiós s'obté amb una ingesta diària de 250 mg d'EPA i DHA (2 càpsules).

Els fitosterols contribueixen a mantenir nivells normals de colesterol sanguini. L'efecte beneficiós s'obté amb una ingesta diària mínima de 0,8 g de fitosterols (2 càpsules).

La vitamina E contribueix a la protecció de les cèl·lules enfront del dany oxidatiu. La vitamina D contribueix al manteniment dels nivells normals de calci en sang i al funcionament normal dels músculs. La vitamina K contribueix a la coagulació sanguínia normal.

AL·LÈRGENS: No conté gluten. Conté productes a base de peix.

ADVERTIMENTS: Complement alimentari a base d'oli de peix, èsters de fitosterol i vitamines. Amb esterols vegetals afegits. Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substituts d'una dieta variada i equilibrada. No superar la dosi diària expressament recomanada. Mantenir fora de l'abast dels nens més petits. Complement alimentari destinat exclusivament a les persones que volen reduir el seu nivell de colesterol a la sang. Els pacients que prenen medicació per reduir el seu colesterolèmia només de consumir el producte sota control mèdic. Aquest complement alimentari pot no ser nutricionalmentadequat per a les dones embarassades o que alleten i els nens menors de 5 anys. S'aconsella prendre-ho com a part d'una dieta equilibrada i variada, que inclogui un consum regular de fruita i verdura, per ajudar a mantenir els nivells de carotenoides. S'ha d'evitar un consum superior a 3g d'esterols vegetals afegits al dia.

Utilització: Prendre 1 càpsula dues vegades al dia. Es poden prendre 3 càpsules al dia en cas de no portar una dieta rica en esterols vegetals.

Presentació: Envàs de 120 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda