Fabricante:

Puro Omega Puro Omega

Schisandra Complex amb Omega 3 i Vitamina D3 - Puro Omega - 200 ml

201495

Nou

És un producte únic en persones que volen mantenir un nivell de vida saludable i combatre l'estrès a qualsevol edat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

32,14€

IVA inclòs
16,07 € / 100 ml

Més informació

Schisandra Complex amb Omega 3 i Vitamina D3

És un producte únic en persones que volen mantenir un nivell de vida saludable i combatre l'estrès a qualsevol edat.

Què és el Schisandra Complex amb Omega 3 i Vitamina D3?

Als ja coneguts efectes positius de l'Omega-3 a la salut, Schisandra complex t'ofereix un producte amb importants propietats addicionals:

La Schichandra és una substància utilitzada i reconeguda en la medicina tradicional xinesa amb propietats importants, entre les quals destaquem l'increment de la concentració de dopamina i serotonina al cervell, la qual cosa afavoreix l'estat d'ànim normal, els pensaments positius i el benestar.

Per la seva banda, la Vitamina D3 té importants efectes antiedat, afavorint l'absorció del calci als ossos i l'equilibri calci/fòsfor a l'organisme.

Aquestes propietats són presents únicament als productes Puroomega el teu aliat perfecte contra l'estrès!

Per part seva, l'Omega 3 Complex amb Schisandra i Vitamina D3 és un potent detoxificador que allibera l'organisme de substàncies perjudicials. Tenir adequats nivells de Vitamina D3 és necessari per a diverses qüestions, entre les quals destaquem l'absorció intestinal del calci i el fòsfor, essencials per a la formació normal dels ossos, sense que el cos de manera natural pugui arribar a les xifres recomanades. La Schisandra s'utilitza tradicionalment per a casos d'estrès i fatiga, i és molt adequada per mantenir i incrementar l'energia mental i física. Aquestes propietats fan de l'Omega-3 Complex un excel·lent producte antiedat, especialment per a persones més grans de 50 anys que desitgen mantenir un alt nivell d'activitat sense importar-los el pas dels anys!

A la medicina tradicional de la Xina, des de fa més de 2000 anys, s'estan utilitzant les fruites de Schisandra chinensis per mantenir una circulació sanguínia normal i per augmentar el rendiment físic i mental. Diversos estudis demostren que les schisandrinas i els omega-3 (EPA, DHA) redueixen o eviten els dolors dels músculs després un entrenament intensiu.

EPA, DHA i les Schisandrinas augmenten la concentració de la dopamina i seretonina al cervell la qual cosa possibilita un major rendiment esportiu.
Segons diversos estudis realitzats amb la Schizandra chinensis, els components actius, com les schisandrinas, superaven en comparació els efectes de les amfetamines en tasques cognitives (inclòs l'enfocament) i augmentaven la capacitat dels músculs per executar el treball en un 220%.

Per això, si necessites un suport físic i mental a la teva pràctica esportiva, Omega 3 complex amb Schisandra i Vitamina D3 és el teu aliat perfecte. Especialment pensat per a esports on la resistència física i mental és un factor important, com a atletisme de llarga distància, natació, etc...

Ingredients:

Oli de peix procedent d'anxoves i sardines, altament refinat, 100% purificat i desodoritzat, amb alt contingut en EPA i DHA, amb extracte de Schisandra chinensis i vitamina D3 (colecalciferol). Antioxidants: extracte de romaní, extracte ric en tocoferols i palmitat d'ascorbil.

Composició (10 ml):

Valor energètic (kJ/kcal)

344/82

Greixos

8.74 g

De les quals saturades

1.57 g

Omega-3 2.63 g

EPA

1.38 g

DHA

0.87 g

Altres Omega-3

0.38 g
Carbohidrats 0 g
Dels quals sucres 0 g
Proteïnes 0 g
Sal 0 g
Extracte de Schisandra 0,4 g
Vitamina D3(colecalciferol) 10 mcg

Com es pren el Schisandra Complex amb Omega 3 i Vitamina D3?

Prendre de 1 a 2 culleres de postres (10 ml) o segons recomani el professional de la Salut.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda