Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Fabricante:

Pharmadiet Pharmadiet

Visrelax - Gotes oculars - Pharmadiet - 10 envasos

155951

Nou

Gotes oculars d'acció refrescant, calmant i protectora de la mucosa ocular.

Més detalls

10,30€

IVA inclòs
1,03 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Visrelax. gotes oculars
Gotes oculars d'acció refrescant, calmant i protectora de la mucosa ocular.

Gotes oculars en pràctics envasos monodosi estèrils a força d'aigües destil·lades de Eufràsia, de Camamilla, de Hamamelis i de Te Verd, amb una acció calmant i refrescant, que respecten el pH fisiològic de la mucosa ocular. L'acció combianada d'aquestes substàncies naturals alleuja:

  • El enrogiment o irritació ocular causada per la contaminació, la pols i el vent, l'aigua del mar i l'aigua clorada de les piscines.
  • La fatiga ocular causada per l'exposició perllongada als raigs solars i fixar la vista de manera perllongada (estudi, treball, davant l'ordinador)
  • Falta de son.

Ingredients: Aigua destil·lada de Eufrasia (8%), aigua destil·lada d'hamamelis virginiana (8%), aigua destil·lada de Camamilla (8%), aigua destil·lada de Te Verd (8%), fosfat de sodi bibásico bihidrato, fosfat de sodi monobásico monohidrat, clorur sòdic, aigua per injectables csp 100. No conté conservants.

Advertiments: Producte únicament per a ús oftàlmic. És compatible ambremeis homeopàtics. No utilitzar el producte si el recipient estigués trencat o mal tancat al obrir-lo per primera vegada. Conservar a temperatura ambient. No fer servir en cas d'incompatibilitat davant de qualsevol component del producte. No aplicar el producte, no tocar l'ull ni cap altra superfície amb l'aplicador de l'envàs. L'administració d'altres medicaments oftàlmics han d'efectuar-15 minuts després de l'administració de Visrelax. No usar el producte fora de l'abast dels nens.

Utilització: Obrir l'envàs monodosi i separar el caputxó amb un moviment de rotació. Deixar caure 2-3 gotes a cada ull pressionant lleugerament el envse. L'envàs pot tornar a tancar-se, però el contingut ha de ser utilitzat en un termini de 12 hores. Poden utilitzar-ho també els usuaris de lents de contacte, ja que no conté conservants. Indicat per a un ús freqüent.

Presentació: 10 envasos monodosi de 0,5 ml, que equivalen a 10 gotes aproximadament. Pot tancar-se i reutilitzar-se en 12 hores.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda