Preu reduït! GI Natural Pro Biotic Kids - Natures Plus - 30 comprimits

Fabricante:

Natures Plus Natures Plus

GI Natural Pro Biotic Kids - Natures Plus - 30 comprimits

208638

Nou

Fórmula probiòtica adaptada a la microbiota dels nens, amb Pediococcus pentosaceus KABPTM-041 i Bifidobacterium longum KABPTM-042.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

22,53€

IVA inclòs

26,50€ IVA inclòs

-15%

0,75 € / ud

Més informació

GI Natural Pro Biotic Kids

Fórmula probiòtica adaptada a la microbiota dels nens, amb Pediococcus pentosaceus KABPTM-041 i Bifidobacterium longum KABPTM-042.

Què és GI Natural Pro Biotic Kids?

Complement alimentari de probiòtics i fibres prebiòtiques naturals adaptat a la microbiota dels nens, amb beneficis a nivell digestiu i immunitari.

Pro-Biotic Kids regenera i reequilibra la microbiota gràcies a l'aportació de 7.000 milions de bacteris probiòtics, amb ceps específiques per al benestar digestiu.

Determinats factors de risc (naixements per cesària, ús d'antibiòtics, antecedents familiars i / o exposició a ambients contaminats) comporten a nivells reduïts de bacteris saludables a l'intestí en la infància.

És després de la presa de medicaments com els antibiòtics que la delicada microbiota infantil queda malmesa i algunes de les soques pròpies de l'infant es perden de forma irreversible.

De fet, l'administració d'antibiòtics durant els primers anys de vida pot tenir un profund paper en el desenvolupament de la microbiota a través de 4 grans mecanismes (la pèrdua de taxes claus, la pèrdua de diversitat general, els canvis en les capacitats metabòliques i el sobrecreixement de patògens, ...).

Nature 's Plus ofereix una solució completa i natural que ajuda a la recuperació de soques bacterianes beneficioses i afavoreix el confort digestiu dels nens amb tendència a còlics.

Els ceps probiòtiques es divideixen en dos grups.

Un grup específic de probiòtics per al benestar general de l'infant en el qual trobem els ceps P. pentosaceus KABP ™ -041 i B.longum KABP ™ -042 i un altre grup format per una selecció de ceps importants en el nen que contribueixen a la major diversitat de l'microbioma (Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactococcus lactis, L. plantarum, L. casei, L. bulgaricus, L. brevis, L. rhamnosus, B. bifidum, Streptococcus thermophiles, L. acidophilus DDS-1, Bacillus coagulans, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum (ST1722)).

P. pentosaceus KABP ™ -041 i B. longum KABP ™ -042 ajuden a el control dels còlics infantils.

Estudis clínics (Santes J. et al. 2015) posen de manifest la seva capacitat d'inhibir el creixement de proteobacterias patògens que causen gasos i inflamació.

Indicat després de la presa d'antibiòtics, en nens amb digestions lentes, còlics infantils, gasos i inflor abdominal, infeccions de repetició, intoleràncies alimentàries.

Es presenta en forma de comprimits masticables sabor fruits de bosc.

Apte per a vegetarians.

Ingredients:

Edulcorant (xilitol), Complex de fibres (plàtan verd (Musa paradisiaca), goma d'acàcia (Acacia senegal), arrel de xicoira (Cichorium intybus), proteïna d'arròs, potenciador de l'sabor (àcid cítric), aromes naturals (gerd, nabiu , raïm), suc de remolatxa, barreja de bacteris beneficiosos que contribueixen a la diversitat de l'microbioma (Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactococcus lactis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus DDS-1, Bacillus coagulans, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum (ST1722), Ceps específiques de bacteris beneficiosos (P. pentosaceus KABP ™ -041, B. longum KABP ™ -042).

UFC: Unitats Formadores de Colònies.

informació Nutricional Per 1 Comprimit
Complex de fibres 100 mg
Barreja de bacteris beneficiosos que contribueixen a la diversitat de l'microbioma (2000 millons UFC) 40 mg
Ceps específiques de Bacteris Beneficioses (5.000 milions UFC) 20 mg

Com es pren GI Natural Pro Biotic Kids?

  • Es recomana prendre 1 comprimit masticable a el dia o segons recomanació professional.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits masticables.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda