Preu reduït! Xarop Junior Multivitamínic amb Gelea Reial - Marnys - 125 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Xarop Junior Multivitamínic amb Gelea Reial - Marnys - 125 ml

162112

Nou

Xarop amb Gelea Reial i 12 Vitamines. Amb gust de fruites de bosc. Ampolla 125 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,28€

IVA inclòs

9,70€ IVA inclòs

-24%

5,82 € / 100 ml

Més informació

Xarop Junior Multivitamínic amb Gelea Reial

Multivitaminas, Defenses i Energia per als nens

Què és el Xarop Junior Multivitamínic amb Gelea Reial?

És un xarop Multivitamínic amb Gelea Reial, 12 vitamines i un agradable sabor a fruites de bosc, que complementa la dieta en especial en nens i adolescents durant la seva etapa de creixement.

El creixement i desenvolupament en nens implica una visió dinàmica i evolutiva, ja que el cos va augmentant en nombre de cèl·lules i en capacitat funcional dels seus sistemes, tals com el neurològic, ossi, immunològic i hormonal.

Es recomana en nens a partir dels 5 anys, adolescents i adults. Gràcies als seus ingredients i formulació, aporta vitamines, defenses i energia per a nens i adolescents, en etapa de creixement, activitats físiques i canvis fisiològics.

Conté 12 vitamines i Gelea Reial, les propietats complementen la dieta durant el creixement per:

  • La vitamina C contribueix a la formació normal de col·lagen en pell, ossos, articulacions, cartílags i vasos sanguinis per a les seves normals funcions, a més contribueix amb la funció normal de el sistema immune, així com incrementa l'absorció de ferro.
  • La vitamina D és necessària per al normal creixement i desenvolupament ossi, ia la normal funció immunològica en nens, així mateix, contribueix a la normal absorció i utilització de l'calci i el fòsfor. Les fonts de vitamina D són principalment els peixos grassos i els olis de peix, el fetge, la llet i els ous, i per descomptat l'exposició a el sol, ja que la nostra pell a partir de la radiació solar produeix vitamina D.
  • La vitamina A contribueix a l'normal manteniment de la visió, així com de la pell i membranes mucoses, i participant en el procés d'especialització de les cèl·lules. Les fonts primàries de vitamina A són els carotenoides, que es troben en les verdures de fulla verda (ie espinacs), les verdures grogues (ie pastanagues) i les fruites grogues i ataronjades no cítriques (ie albercocs); i els retinoides que es troben en els aliments d'origen animal, com la llet humana, carn, fetge, els olis de fetge de peix, ous i els productes làctics.
  • La Gelea Reial que conté MARNYS® Xarop JUNIOR, aporta un contingut important d'àcids grassos insaturats que participen dins dels processos energètics.
  • Les vitamines niacina (B3) i àcid pantotènic (B5), contribueixen a el normal funcionament de l'metabolisme energètic ia la reducció de l'cansament i la fatiga.
  • Les vitamines B12 i la riboflavina (B2), contribueixen a l'normal manteniment dels glòbuls vermells.
  • Les vitamines B6 i biotina (B7), contribueixen a el normal funcionament de sistema nerviós, a més la vitamina B6 contribueix a la regulació de l'activitat hormonal. La suplementació d'àcid fòlic (vitamina B9), incrementa els nivells de folats en dones embarassades, ja que un baix nivell és un factor de risc en el desenvolupament de defectes de l'tub neural en el fetus.
  • La tiamina (vitamina B1) contribueix a la funció normal de el cor.
  • La vitamina E, contribueix a la protecció cel·lular de el dany oxidatiu.

Ingredients:

Xarop de fructosa, gelea reial, vitamina C, niacina, vitamina E, àcid pantotènic, vitamina B6, riboflavina, tiamina, vitamina A, àcid fòlic, biotina, vitamina D, vitamina B12, conservador (sorbat potàssic) i aroma (fruites de bosc ).

ingredients Actiusper 10 ml% VRN
gelea Reial150 mg-
vitamina C60 mg75
niacina18 mg112
vitamina E10 mg83
àcid pantotènic6 mg100
vitamina B62 mg143
riboflavina1,6 mg114
tiamina1,4 mg127
vitamina A800 mg100
àcid fòlic200 mg100
biotina150 mg300
vitamina D5 mg100
vitamina B121μg40

% VRN (Valor referència nutrients)

Com es pren Xarop Junior Multivitamínic amb Gelea Reial?

Nens de 5 a 12 anys: 5ml a el dia. Adolescents i adults: 10 ml a el dia. Agitar bé abans d'utilitzar.

Presentació:

Ampolla 125 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda