Preu reduït! Exotique Tribulus Complex - Marnys - 30 càpsules

Fabricante:

Marnys Marnys

Exotique Tribulus Complex - Marnys - 30 càpsules

211274

Nou

Una potent combinació de concentrats de les plantes Tribulus, Ginseng coreà i Gingko biloba, associats a Zinc, Seleni i Vitamina E.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,31€

IVA inclòs

20,50€ IVA inclòs

-15%

0,58 € / ud

Més informació

Exotique Tribulus Complex

Vigoritza l´activitat sexual masculina

Què és Exotique Tribulus Complex?

És una exclusiva associació de Tribulus, Ginseng, Ginkgo, seleni, zinc i vitamina E que afavoreixen el rendiment sexual i la fertilitat.

És un excel·lent suplement per a homes que vulguin contribuir al seu rendiment sexual , al manteniment normal de la fertilitat i la reproducció, al manteniment normal dels nivells de testosterona, beneficiant-se de l'efecte antioxidant.

té una exclusiva combinació d' ingredients que contribueixen :

  • El Zinc i el Seleni , contribueixen a la normal fertilitat i reproducció, al manteniment de nivells normals de testosterona en sang, ia la normal espermatogènesi, respectivament.
  • El Tribulus contribueix a una funció sexual normal . El Tribulus terrestris és una planta herbàcia, perenne, natural de la regió mediterrània; els seus principals bioactius són les saponines, especialment la protodioscina, i té un ampli historial d'ús a l'herbolari tradicional per a l'àrea sexual.
  • El Ginseng contribueix a l'acompliment físic , a més d'ajudar al manteniment de satisfactòries relacions sexuals . que vol dir cura. Els principals actius del Ginseng són els ginsenòsids, i s'ha utilitzat per més de 500 anys en les cultures asiàtiques com a tònic revitalitzant.
  • El Ginkgo biloba contribueix a mantenir una circulació sanguínia normal. El Ginkgo biloba és una planta originària de la Xina on s'ha utilitzat a l'herbolari tradicional per al benestar cardiovascular.
  • La vitamina E natural contribueix a la protecció cel·lular de l'estrès oxidatiu.

Els ingredients vegetals estan estandarditzats i valorats en els principals actius: Tribulus (Tribulus terrestris) 140 mg de saponines i 70 mg de protodioscina procedents del concentrat del fruit, Ginseng coreà equivalent a 150 mg d'arrel i un contingut mínim de 10% de ginsenòsid, i Ginkgo biloba concentrat de les fulles estandarditzat en un contingut mínim del 24% en glucòsids de flavonol i 6% en terpenolactones.

Ingredients:

Oli de gira-sol, concentrat en pols del fruit de tribulus (Tribulus terrestris), oli de soja parcialment hidrogenat, concentrat en pols de fulla de ginkgo (Ginkgo biloba), concentrat en pols d'arrel de ginseng (Panax ginseng), vitamina E, òxid de zinc, cera d'abelles, lecitina de soja i selenit sòdic.

Composició càpsula : gelatina, glicerina, sorbitol, colorant (caramel natural) i aigua.

Al·lergen: Conté ingredients derivats de la soja

Ingredients Actius per càpsula
Tribulus 350 mg
Ginkgo 120 mg
Ginseng 30 mg
Vitamina E 12 mg
Zinc 10 mg
Seleni 50 µg

Com es pren Exotique Tribulus Complex?

1 Càpsula al dia, preferentment amb menjar principal o segons indicació d'un especialista.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda