Preu reduït! Fórmula VM 75 - Solgar - 180 comprimits

Fabricante:

Solgar Solgar

Fórmula VM 75 - Solgar - 180 comprimits

175697

Nou

Energia, protecció antioxidant i reforç immunitari en un sol producte.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

82,88€

IVA inclòs

92,09€ IVA inclòs

-10%

0,46 € / ud

Més informació

Fórmula VM 75 Solgar

Benestar integral amb cada dosi.

Què és Fórmula VM 75 Solgar?

La Fórmula VM-75® de Solgar® representa una combinació premium de vitamines i minerals essencials per al benestar general.

La seva composició rica en vitamines del complex B ho posiciona com un excel·lent aliat en la producció d'energia, així com en la reducció del cansament i la fatiga .

Addicionalment, aquest multinutrient incorpora provitamina A en forma de betacarotè, vitamina D, vitamina C i vitamina E , elements que no només combaten el dany oxidatiu, sinó que també enforteixen i donen suport al funcionament òptim del sistema immunitari. Escollir VM-75® és optar per una salut integral recolzada per una fórmula dissenyada amb molta cura.

Ingredients:

Vitamina C (com àcid L-ascòrbic); Agents de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, maltodextrina, manitol, midó de blat de moro modificat, fosfat dicàlcic; Vitamina E (150 UI, com a succinat deàcid D-alfa tocoferil); Inositol; Niacina (vitamina B3, com a nicotinamida); Àcid pantotènic (vitamina B5, D-pantotenat, calci); Riboflavina (vitamina B2) (Ashbya gossypii); Tiamina (vitamina B1, com a mononitrat de tiamina); Calci (com carbonat, bisglicinat, fosfat dicàlcic, D-pantotenat, calci); Magnesi (com òxid, bisglicinat); Agents de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa, glicerina vegetal (d'oli de palmiste i oli de coco), cera de carnauba; Turó (com bitartrat de turó); Antiaglomerants: àcid esteàric vegetal, diòxid de silici, estearat de magnesi vegetal, goma de cel·lulosa reticulada; Complex de bioflavonoides cítrics (Citrus sinensis); Betaïna HCl; Rutina (Sophora japonica); Zinc (com òxid de zinc, bisglicinat†); Vitamina B6 (com a piridoxina HCl); Hesperidina (Citrus sinensis, Citrus aurantium); Betacarotè de font natural (Blakeslea trispora); Ferro (com bisglicinat); Coure (com a bisglicinat); Manganès (com bisglicinat); Àcid fòlic (com àcid pteroilmonoglutàmic); Iode (com iodur de potassi); D-biotina; Vitamina B12 (com cianocobalamina); Antioxidants: alfa i beta carotè, luteïna (Tagetes erecta), zeaxantina (Tagetes erecta); Crom (com picolinat de crom); Seleni (com L-selenometionina); Barreja de carotenoides (Dunaliella salina); Vitamina D2 (400 UI, com a ergocalciferol).

Com es fa servir Fórmula VM 75 Solgar?

Per a adults, prendre un (1) comprimit al dia, preferentment amb els àpats. Empassa els comprimits amb ajuda d'aigua o una altra beguda. No cal superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 180 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda