Preu reduït! Holofit Superalgues - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holofit Superalgues - Equisalud - 50 càpsules

170532

Nou

Vitamines i minerals naturals que participen de manera especial en el manteniment de l'estructura i la funció normals del sistema nerviós.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

24,92€

IVA inclòs

27,69€ IVA inclòs

-10%

0,50 € / ud

Més informació

Holofit Superalgues

Aquest complement alimentari presenta un alt valor nutritiu i és considerada com una de les fonts naturals més completes de proteïnes, vitamines, minerals i altres nutrients. Participen de manera especial en el manteniment de l'estructura i la funció normals del sistema nerviós

SPIRULINA (Spirulina platensis)

Pertany al grup de les algues verdes blavoses.

Des de molt antic es consumeix en l'alimentació. La Spirulina platensis presenta alt valor nutritiu i és considerada com una de les fonts naturals més completes de proteïnes, vitamines, minerals i altres nutrients.

Diversos constituents de la S. platensis a més d'exercir una funció important al balanç nutritiu, participen de manera especial en el manteniment de l'estructura i la funció normals del sistema nerviós. Sobre la base d‟aquests antecedents se suggereix un possible efecte beneficiós de l‟alga en trastorns neuropàtics de divers origen.

Tot i que se sap que s'ha fet servir tradicionalment per a una gran varietat de trastorns. Té un valor energètic de 290 kcal (1210 kj) per 100 grams d'alga. Conté un 24% de carbohidrats i un 5,3% de greixos, a parts iguals entre saturats i insaturats. El seu valor proteic arriba al 57,5%. Conté un 4,65% daigua.

Vitamines (valors per 100 gr): vit.A 23 mcg, betacarotè 342 mcg, vit B1 2,38 mg, vit.B2 3,67 mg, niacina 12,83 mg, àcid pantotènic 3,48 mg, vit.B6 36 mcg, vit.E 5 mg. Minerals (en 100 grams): calci 120 mg, ferro 28,5 mg, magnesi 195 mg, manganès 1,9 gr, fòsfor 118 mg, potassi 1,3 gr, sodi 1,048 gr, zinc 2 mg.

CHLORELLA (Chlorella pyrenoïdosa)

És una microalga esfèrica, unicel·lular, d'aigua dolça i de color verd.

Si alguna propietat se'l reconeix especialment és la de depurar i desintoxicar el cos de metalls pesants com el cadmi, l'urani, el mercuri o el plom, pesticides, herbicides, radiacions, toxines etc. Cada vegada són més els experts que consideren la diminuta alga Chlorella un aliment fonamental per ser font natural de proteïnes, vitamines i minerals, per ser l'organisme conegut amb la concentració més gran de clorofil·la i per contenir l'anomenat factor de creixement de la Chlorella (CGF ), fitonutrient que la fa única.

Estimula el creixement i regeneració cel·lular, enforteix el sistema immune, protegeix dels radicals lliures, millora la digestió i el que sembla ser la seva virtut més gran, desintoxicar l'organisme de metalls pesants, tòxics, etc. Aquest extraordinari efecte s'atribueix, d'una banda a la clorofil·la que conté i de l'altra, a la singular estructura de la seva membrana cel·lular la capa de la qual més externa (té tres) està formada per una substància carotenoide polimeritzada (esporopolenina) que aconsegueix absorbir i emmagatzemar el element tòxic per després eliminar-lo del cos a través de la femta.

La capa del medi que és la més gruixuda conté microfibril·les de cel·lulosa, les quals restableixen el peristaltisme, combatent així el restrenyiment. A més modifica la flora intestinal i estimula el creixement a l'intestí de bacteris aeròbics (Lactobacillus, Streptococcus i Bifidobacyerium), beneficioses per a la salut de tot l'organisme (efecte probiòtic). A les úlceres gàstriques i duodenals, estimula la regeneració de les cèl·lules de la mucosa per la qual cosa n'afavoreix la cicatrització.

La vitamina B12 que posseeix no es troba fàcilment disponible en altres aliments. La resistència de la membrana cel·lular que protegeix la seva estructura orgànica té una dificultat per consumir-la ja que la fa especialment difícil de pair per l'aparell digestiu. Per tant, el primer pas per poder beneficiar-se dels nutrients és debilitar o destruir la seva potent membrana aconseguint augmentar la digestibilitat de l'alga.

Els estudis demostren que la Chlorella sol tenir un efecte estimulant molt significatiu sobre el sistema immunològic, a més de la producció de glòbuls vermells. Es comporta directament com un antioxidant, eliminant els radicals lliures que poguessin generar greus danys a l'organisme. Se sap que la Chlorella conté gairebé un 60% de proteïnes d'alta qualitat biològica i el seu contingut proteic és molt més gran que el de la soja o la carn de vaca.

És més, conté tots els aminoàcids, inclosos els anomenats essencials que cal obtenir a través de la dieta en proporcions equilibrades. La ingestió de quantitats suficients de proteïnes és fonamental per mantenir una bona salut i evitar per exemple la manca d'energia, la fatiga, la pèrdua d'elasticitat de la pell, les malalties dels ossos, etc. L'alga Chlorella és l'organisme vegetal amb més concentració de clorofil·la.

La clorofil·la és l'únic sistema natural existent que a través de l'alimentació pot transmetre a l'ésser humà l'energia del sol. Un cop a l'organisme la clorofil·la activa els enzims imprescindibles per a una adequada assimilació dels nutrients i per a la seva combustió, procés que permet convertir-los en energia.

A més, es dóna la circumstància que les cèl·lules de clorofil·la i les dels glòbuls vermells presenten una estructura molt similar (únicament es diferencien per l'àtom central, en hemoglobina és Fe i en la clorofil·la és Mg). Similitud que la converteix en un excel·lent tònic per a la sang en cas d'anèmies. L'alga Chlorella també conté quantitats molt significatives de vitamina C, betacarotè (provitamina A), vitamina B1 (tiamina), B2 (riboflavina), B3 (niacina), B5 (àcid pantotènic), B6 (àcid fòlic) i B12, vitamines E , H (biotina) i K, turó, inositol i àcid paraaminobenzoic.

Pel que fa als minerals, conté fòsfor, potassi, magnesi, zinc, ferro, calci, manganès, coure, iode i cobalt (sent el seu alt contingut en ferro i zinc de gran importància nutricional per als vegetarians). Dels àcids grassos que conté aquesta alga gairebé el 80% són de tipus insaturat i, per tant, beneficiosos per a la salut. A més de proteïnes, vitamines, minerals, clorofil·la i àcid grassos cal afegir un fitonutrient que només es troba a la Chlorella pyrenoïdosa.

Es tracta del factor de creixement de la Chlorella CGF (Chlorella Growth factor), un complex d'àcids nucleics i aminoàcids que accelera el creixement de les pròpies cèl·lules de l'alga i que es considera un element imprescindible perquè la planta es mantingui viva i sana . Per això en humans s'ha comprovat que el seu consum resulta efectiu per estimular el desenvolupament en nens i atenuar els efectes de l'envelliment en adults alentint el procés. Ajuda a cicatritzar les ferides cutànies ia regenerar les cèl·lules de la pell.

LITHOTHAMNIUM SP. (Lithothamnium calcareum)

Algues petites que creixen al mar a una profunditat entre 15 i 25 metres. S'assemblen per la seva aparença pedregosa i ramificada a coralls. Són de color vermell morat i tenen un creixement molt lent. L'alga viva té un color rosa, després de la seva mort es torna blanca i forma una capa més o menys gruixuda de roques sedimentàries del mar. Lithothamnium és molt ric en micronutrients, oligoelements lligats orgànicament i minerals com calci, manganès, magnesi, molibdè, ferro, fluor, coure, fòsfor, potassi, iode, zinc, seleni i cobalt i altres més.

A més conté vitamines i substàncies biològicament actives (metabolits secundaris de les plantes). El cos el pot fer servir fàcilment gràcies a l'origen orgànic ia l'estructura ionitzada. S'usa contra les mancances de calci i magnesi. Fomenta la remineralicació i pot alleujar rampes. Són bones per a la hiperclorhidria i estimulen pel seu nivell de ferro la formació dels glòbuls vermells de la sang. El valor del seu pH és alt (aprox. 9,6) i serveix per establir l'equilibri entre àcids i bases al cos. Prenent-lo regularment contraresta l'acidesa del cos.

La pèrdua de minerals debilita gairebé tots els òrgans provocant osteoporosi i fomentant malalties artròsiques i reumàtiques. S'usa Lithothamnium també per a ungles i cabells fràgils especialment.

[*] Els resultats poden variar en funció de la persona, i el temps per obtenir els beneficis indicats dependrà de cada cas. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva tasca no és substituir cap tractament mèdic convencional. La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si teniu qualsevol malaltia o malaltia us recomanem que consulteu amb un professional de la salut.

Ingredients : Spirulina platensis, 300 mg; Chlorella pyrenoïdosa, 300 mg; Lithothamnium calcareum,150 mg Embolcall: Pullulan (polisacàrid d'origen vegetal). No conté gluten ni midó, ni transgènics ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

Ús : Prendre 2 a 3 càpsules al dia, a qualsevol hora, segons consell d'un especialista.

Presentació : Envàs de 50 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda