Preu reduït! Lecitina de soja - Lamberts - 1.200 mg 120 càpsules

Lecitina de soja - Lamberts - 1.200 mg 120 càpsules

176957

Nou

Presentat en envasos de 120 càpsules.

Més detalls

18,23€

IVA inclòs

21,45€ IVA inclòs

-15%

0,02 € / ud

Més informació

Lecitina de Soja 1.200 mg

Informació Nutricional per càpsula

Lecitina de Soja1.200 mg
aportant:
Fosfatidil Pujol *272 mg
Fosfatidil Inositol *176 mg

* La Lecitina és un aliment natural, per tant, les concentracions dels seus components poden variar. Els nivells expressats són percentuals.

Usos recomanats pel fabricant: El terme "lecitina" és el nom comú o comercial d'una barreja de compostos similars que es presenten a la natura i que s'identifiquen químicament com fosfats o fosfolípids. Els components essencials de la barreja natural són la fosfatidil turó, la fosfatidil etanol amina, el fosfatidil inositol ilípidos relacionats que contenen fòsfor.

En l'actualitat, se sap que, en certs aspectes, l'ingredient més important de la lecitina és la fosfatidil turó. Quan s'ingereix, el sistema digestiu la redueix a turó, que després es torna a recompondre en l'organisme en l'organisme en fosfatidil turó. Les importants funcions del turó en l'organisme són: (i) la de precursor de la fosfatidil turó, un compost essencial de totes les membranes cel·lulars de l'organisme, i (ii) la de precursor de l'acetilcolina, un important neurotransmissor.

Segons un treball recentment publicat, el turó s'ha utilitzat en la suplementació dietètica humana durant més de 50 anys. Els principals objectius de la seva acció biològica són el sistema nerviós, el sistema cardiovascular i els mecanismes d'emmagatzematge i transport dels greixos i el colesterol. Tot i que la dieta no és l'única font de colina, molts òrgans posseeixen la capacitat de sintetitzar "de novo" aquesta substància, però un proveïment dietètic ajuda a salvaguardar els requeriments de l'organisme, i en els animals sembla ser essencial.

Un estudi realitzat sobre éssers humans indica que grans ingestes de lecitina determinen un increment molt significatiu en la concentració de colina en sèrum, i durant períodes més prolongatsque amb turó. Aquesta durada més prolongada de la disponibilitat fa que la lecitina (fosfatidil colina) sigui la triada per a una suplementació de turó.

La lecitina és una de les fonts naturals més riques de pujol i inositol, els quals són coneguts com materials de "neteja" per a les cèl·lules carregades de treball del fetge: fomenten el transport de toxines greixos fora del fetge (i de l'organisme) via intestí .

Utilització: D'1 a 4 càpsules al dia amb els menjars.

Presentació: envàs de 120 càpsules

LAMBERTS® proporciona una sèrie de nutrients especials, com la Co-Enzim Q10, la Lecitina, el Extracte de Musclo Verd i el Sulfat de Glucosamina, que poden ser utilitzats amb total seguretat, juntament amb les fórmules multinutrientes i les herbes.

Com la resta del nostre rang, les fórmules d'aquests productes són fruit d'un profund coneixement de les últimes investigacions nutricionals i estan recolzades per una base científica. I el més important de tot, aquests també tenen la potència correcta, ja que la dosificació és la clau de l'èxit quan es fa servir la nutrició en la pràctica clínica.

I com la dosificacióés tan important, detallem clarament el nivell d'ingredients, de manera que vostè coneix de forma precisa la quantitat que oferim. Prenguem com a exemple el nostre Sulfat de Glucosamina; nosaltres vam declarar el nivell real de sulfat de glucosamina en cada tauleta, però, moltes companyies declaren el pes del compost, que és el pes total de la substància amb la qual està combinat el sulfat de glucosamina. Per tant, a primera vista vostè pot caure en l'error de pensar que aquest producte té més potència de la que té en realitat. Si el Sulfat de Glucosamina de LAMBERTS® es presentés d'aquesta manera, llavors declararíamos 1.000 mg per tableta en comptes de 750 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda