No hi ha productes
Ho compro
160832
Nou
Subproducte resultant de la fermentació de la cervesa pel bacteri Saccharomyces cerevisae. Envàs de 150 comprimits de 500 mg.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Per obtenir llevat desamargada, el llevat resultant en l'elaboració de la cervesa és purificada, eliminant ceres i altres productes no nutritius.
El llevat de cervesa és emprada pel seu alt valor nutritiu. És ric en proteïnes (50%), glúcids (35%), minerals (10%) i vitamines de l'complex B.
En primer lloc, les proteïnes que conté són d'alt valor biològic. Aporta tant aminoàcids essencials com alguns no essencials.
Per exemple, el contingut en àcid aspàrtic ajuda a protegir el fetge de possibles intoxicacions, particularment per derivats amònics.
En segon lloc, els glúcids que conté són compostos, és a dir, polisacàrids, alguns d'ells fibres (cel·lulosa) i altres carbohidrats de lenta absorció, el que significa energia continuada sense augment de l'índex glicèmic.
Tercer, en minerals és important el contingut en potassi i fòsfor, i en menor mesura, magnesi, seleni, calci i manganès.
Finalment, el llevat de cervesa conté importants quantitats de vitamines de l'complex B, particularment B1 (tiamina) Les vitamines de l'complex B són essencials per a les reaccions enzimàtiques de proteïnes, glúcids i lípids.
L'únic desavantatge del llevat és el seu sabor amarg, però, a l'desamargar el llevat el consumidor té tots els nutrients sense el desagradable sabor.
Cada comprimit conté 485,5 mg de llevat de cervesa (gluten, sulfits) (Saccharomyces cerevisiae), antiaglomerants: sílice (E 551) i estearat de magnesi (E470b).
Envàs de 150 comprimits de 500 mg.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 19/03/2024
Més informació
Informació