Preu reduït! Llevat de Cervesa - Sotya - 150 comprimits

Fabricante:

Sotya Sotya

Llevat de Cervesa - Sotya - 150 comprimits

160832

Nou

Subproducte resultant de la fermentació de la cervesa pel bacteri Saccharomyces cerevisae. Envàs de 150 comprimits de 500 mg.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,06€

IVA inclòs

2,97€ IVA inclòs

-30%

0,01 € / ud

Més informació

Llevat de cervesa

Subproducte resultant de la fermentació de la cervesa pel bacteri Saccharomyces cerevisae.

Què és la Llevat de Cervesa?

Per obtenir llevat desamargada, el llevat resultant en l'elaboració de la cervesa és purificada, eliminant ceres i altres productes no nutritius.

El llevat de cervesa és emprada pel seu alt valor nutritiu. És ric en proteïnes (50%), glúcids (35%), minerals (10%) i vitamines de l'complex B.

En primer lloc, les proteïnes que conté són d'alt valor biològic. Aporta tant aminoàcids essencials com alguns no essencials.

Per exemple, el contingut en àcid aspàrtic ajuda a protegir el fetge de possibles intoxicacions, particularment per derivats amònics.

En segon lloc, els glúcids que conté són compostos, és a dir, polisacàrids, alguns d'ells fibres (cel·lulosa) i altres carbohidrats de lenta absorció, el que significa energia continuada sense augment de l'índex glicèmic.

Tercer, en minerals és important el contingut en potassi i fòsfor, i en menor mesura, magnesi, seleni, calci i manganès.

Finalment, el llevat de cervesa conté importants quantitats de vitamines de l'complex B, particularment B1 (tiamina) Les vitamines de l'complex B són essencials per a les reaccions enzimàtiques de proteïnes, glúcids i lípids.

L'únic desavantatge del llevat és el seu sabor amarg, però, a l'desamargar el llevat el consumidor té tots els nutrients sense el desagradable sabor.

Ingredients:

Cada comprimit conté 485,5 mg de llevat de cervesa (gluten, sulfits) (Saccharomyces cerevisiae), antiaglomerants: sílice (E 551) i estearat de magnesi (E470b).

Com es pren el llevat de cervesa?

  • Es recomana prendre 4-5 comprimits a el dia, entre els àpats.

Presentació:

Envàs de 150 comprimits de 500 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda