Preu reduït! ColonCalm Flora - Sura Vitasan - 30 càpsules

Fabricante:

Sura Vitasan Sura Vitasan

ColonCalm Flora - Sura Vitasan - 30 càpsules

176375

Nou

Formulació a base de 5 soques de probiòtics, calostre d'origen boví de la més alta qualitat i prebiòtics FOS i AOS, destinada a mantenir la salut del còlon.

Més detalls

32,05€

IVA inclòs

37,45€ IVA inclòs

-14%

1,07 € / ud

Més informació

ColonCalm Flora

ColonCalm Flora és una exclusiva formulació a força de 5 soques de probiòtics, calostre d'origen boví de la més alta qualitat i prebiòtics FOS i AOS, destinada a mantenir la salut del còlon i ajudar a millorar el benestar intestinal en certs trastorns funcionals digestius com és la síndrome de còlon irritable. Cada càpsula conté 10.000 milions de microorganismes viables gràcies a la cobertura entèrica de protecció enfront de l'acidesa estomacal. Conté Bifidobacterium infantis i Lactobacillus plantarum, probiòtics que per les seves propietats inherents han demostrat un efecte més pronunciat en la millora dels símptomes associats a aquesta síndrome. S'ha inclòs un calostre amb garantia de qualitat, lliure de pesticides, hormones, metalls pesats i antibiòtics i amb els nivells màxims de polipèptids rics en prolina disponibles (8% PRP s).

Indicacions i usos: Tractament de suport a la síndrome de còlon irritable i altres trastorns digestius com malalties inflamatòries de l'intestí o síndrome de l'intestí permeable.

El més destacat:

  • Conté 5 soques específiques de la seva efectivitat (10.000 milions de microorganismes probiòtics per càpsula),calostre d'alta qualitat, FOS i AOS.
  • Amb B. infantis i L.plantarum, els probiòtics que han demostrat un efecte més pronunciat en la millora dels símptomes del SCI.
  • Calostre amb garantia de qualitat (lliure de lliure de pesticides, hormones, metalls pesats i antibiòtics) i amb els nivells màxims disponibles de polipèptids rics en prolina (8% PRP s)
  • Cobertura entèrica per màxima protecció dels microorganismes vius enfront de l'acidesa estomacal.
Ingredients per dues càpsules (1.274 mg)
20.000 milions de microorganismes viables (5 cultius probiòtics), prebiòtics FOS i AOS i calostre
Bifidobacterium infantis R00336.800 milions
Bifidobacterium longum R01756800 milions
Lactobacillus acidophilus R01482.260 milions
Lactobacillus plantarum R10122.260 milions
Lactobacillus rhamnosus R00112.260 milions
Calostre boví (Bos taurus) (8% polipèptids rics en prolina)360 mg
FOS (fructooligosacàrids)20 mg
AOS (arabino-oligosacàrids)20 mg

Antiaglomerant: estearat de magnesi vegetal; Suport: maltodextrina; Antioxidant: àcid ascòrbic.

Càpsula vegetal entèrica: Agent de recobriment: hidroxipropilmetilcelulosa; solució aquosa per a la protecció entèrica; humectant: aigua purificada.

Cobertura entèrica: La cobertura entèrica de la càpsula protegeix el producte dels sucs gàstrics i assegura la seva potència al 100%.

Conté lactosa, llet i soja.

No conté: Agents conservants, aromàtics ni colorants, sucre, midó, blat o llevats.

Utilització: Com a complement alimentari es suggereix prendre 2 càpsules amb aigua o suc o seguir indicacions d'un especialista.

Presentació: Envàs de 30 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda