Preu reduït! Phytalgem Circ - Marnys - 20 vials

Fabricante:

Marnys Marnys

Phytalgem Circ - Marnys - 20 vials

211282

Nou

Formulat amb altes concentracions de gemmes i brots de cultiu ecològic certificat. En format vials bebibles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,43€

IVA inclòs

23,70€ IVA inclòs

-26%

0,87 € / ud

Més informació

Phytalgem CIRC

Equilibrar els líquids, clau per al benestar

Què és Phytalgem CIRC?

Està formulat específicament amb una selecció de plantes valorades en els seus actius (gemmes de castanyer d'Índies i Serbal, concentrat fluid de Ruscus, Ortiga, Ginkgo biloba, i concentrat en pols de Vid Roja BIO), a més de suc concentrat BIO de nabius, tots de cultiu ecològic certificat.

MARNYS® Phytalgem Circ i els seus ingredients facilita la circulació en cames cansades per:

  • El Nabiu i les seves propietats que contribueix favorablement a la circulació sanguínia, reduint a més la sensació de cansament i pesadesa a les cames.
  • La Vid Roja, a MARNYS® Phytalgem Circ està continguda com concentrat en pols i valorada en polifenols. Els fulls de la Vinya Roja són reconegudes per les Monografies de l'EMA com d'utilitat per a l'alleugeriment de la sensació de cansament i pesadesa a les cames relacionada amb la circulació sanguínia.

A més conté Suc de Nabiu de l'nabiu, una planta tipus arbust de la família de les Ericaceae, i conegut també com nabiu europeu o mirtil. El fruit de la planta de l'nabiu europeu és blau-negre o porpra, i s'ha usat com a aliment durant segles a causa del seu alt valor nutritiu, a més de ser molt útil en l'herbolari tradicional des del segle XVI, per a l'àrea circulatòria.

La formulació de Phytalgem Circ es fonamenta en l'exclusiva unió de la fitoteràpia i la yemoterapia, que dóna feina específicament els teixits vegetals embrionaris en creixement, com els brots tendres i els rovells fresques.

Amb la seva exclusiva associació de plantes d'origen ecològic el fa ideal per a persones adultes que causa del seu estil de vida presentin cames cansades, i que vulguin benestar per al seu normal circulació sanguínia.

Gràcies a el format vial bevible, és fàcil de transportar i afavoreix una ràpida absorció i alta biodisponibilitat per a l'organisme. Posseeix un agradable gust de Fruites de el Bosc.

Ingredients:

Aigua desionitzada, concentrat fluid de l'arrel de l'ruscus Bio * (Ruscus aculeatus), concentrat fluid de fulla d'ortiga Bio * (Urtica dioica), concentrat fluid de fulla de ginkgo biloba Bio * (Ginkgo biloba), concentrat fluid de rovells d'server bio * (Sorbus domestica), concentrat fluid de gemmes de castanyer d'índies bio * (Aesculus hippocastanum), suc concentrat de nabiu bio * (Vaccinium myrtillus), concentrat en pols de vinya vermella bio * (Vitis vinifera) i aroma natural de fruits vermells.

* Ingredient d'origen agrícola obtingut seguint les regles de l'agricultura ecològica.

ingredients Actiusper 10 ml
Concentrat fluid de Ruscus *3100 mg
Concentrat fluid d'Ortiga **2400 mg
Concentrat fluid de Ginkgo ***1400 mg
Suc concentrat de Nabiu600 mg
Concentrat fluid de Rovells d'Serbal200 mg
Concentrat fluid de Rovells de Castanyer d'Índies200 mg
Concentrat en pols de fulles de vinya Roja ****50 mg

* Estandarditzat en Saponines

** Estandarditzat en sílica

*** Estandarditzat en Flavonoides

**** Estandarditzat en Polifenols

Com es pren Phytalgem CIRC?

Prendre 1 vial, 2 vegades a el dia, preferentment amb els àpats.

Presentació:

Vials 20 X 10 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda