Preu reduït! Phytalgem Depuració - Marnys - 20 vials

Fabricante:

Marnys Marnys

Phytalgem Depuració - Marnys - 20 vials

211292

Nou

La força de la Yemo i Fitoteràpia en vials.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,47€

IVA inclòs

23,70€ IVA inclòs

-26%

0,87 € / ud

Més informació

Phytalgem depu

Eliminar toxines, clau per al benestar

Què és Phytalgem depura?

Conté principis actius i ingredients seleccionats en funció dels criteris de la fitoteràpia, és a dir, atenent a les propietats específiques de les plantes, i la yemoterapia, que harmonitzen els teus processos DETOX.

La yemoterapia es basa en la inclusió de teixits vegetals en fase de creixement, com els rovells fresques o els brots verds, ja que atresoren una copiosa reserva de vitamines, enzims i minerals que aporten benestar en els processos DETOX.

Constitueix una magnífica opció per a l'organisme ja que està elaborat amb extractes de plantes i rovells amb propietats purificadores causa dels brots joves i d'origen orgànic de ginebre i romaní, l'extracte sec de card marià, i els concentrats fluids de dent de lleó i carxofa.

Selecciona acuradament plantes i rovells fresques valorades, de cultiu ecològic certificat.

Phytalgem Depuració i els seus ingredients estan valorats en:

  • Concentrat fluid de Dent de Lleó valorat en àcid clorogènic i inulina. La Dent de Lleó s'ha emprat durant més de 2000 anys tant en el Herbolari Tradicional Xinès com en la Ayurvèdica per al benestar renal. A més d'això, la Dent de Lleó s'afegeix a les amanides causa del seu contingut nutricional. La Dent de Lleó és una de les fonts més significatives de potassi, així com d'altres vitamines i minerals.
  • Concentrat fluid de Carxofa valorat en cinarina. La Carxofa representa un component important de la dieta mediterrània i és una font rica de compostos fenòlics bioactius, així com d'inulina, fibra i minerals. A més, els extractes de fulles de carxofa s'han utilitzat durant molt temps en el herbolari popular per al benestar digestiu.
  • Concentrat fluid de Rave Negre valorat en compostos ensofrats. El Rave es creu que procedeix de la Xina on ha estat tradicionalment usat per al benestar digestiu. La seva arrel sol consumir en amanides i els seus components ensofrats li proporcionen un sabor i olor molt característica.

Manté intactes les seves propietats ja que s'empren processos a una temperatura idònia, sense necessitat de conservants ni estabilitzants.

T é un agradable gust de pinya i es presenta en format vial bevible monodosi.

Ingredients:

Aigua desionitzada, concentrat fluid d'arrel de dent de lleó Bio * (Taraxacum officinale), concentrat fluid d'arrel de rave negre Bio * (Raphanus sativus), concentrat fluid de fulla de carxofa Bio * (Cynara scolymus), concentrat en pols de card marià (Silybum marianum), concentrat fluid de gemmes de romaní Bio * (Rosmarinus officinalis), concentrat fluid de gemmes de ginebre Bio * (Juniperus communis), suc concentrat de llimona Bio * (Citrus llimona) i aroma natural de pinya.

* Ingredient d'origen agrícola obtingut seguint les regles de l'agricultura ecològica.

Com es pren Phytalgem depura?

Prendre 1 vial, 1 - 2 vegades a el dia, preferentment amb els àpats, ia la nit.

Presentació:

Vials 20 X 10 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda