Preu reduït! Phytalgem Dren - Marnys - 20 vials

Fabricante:

Marnys Marnys

Phytalgem Dren - Marnys - 20 vials

211291

Nou

La força de la Yemo i Fitoteràpia en vials.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,65€

IVA inclòs

23,70€ IVA inclòs

-12%

1,03 € / ud

Més informació

Phytalgem DREN

Equilibrar els líquids, clau per al benestar

Què és Phytalgem DREN?

Conté principis actius i ingredients seleccionats en funció dels criteris de la fitoteràpia, és a dir, atenent a les propietats específiques de les plantes, i la yemoterapia.

La yemoterapia es basa en la inclusió de teixits vegetals en fase de creixement, com els rovells fresques o els brots verds, ja que atresoren una copiosa reserva de vitamines, enzims i minerals que aporten benestar dels processos de fluids corporals.

Constitueix una magnífica opció per a l'organisme ja que està elaborat amb extractes de plantes i rovells amb propietats per purificar causa dels brots joves i d'origen orgànic de ginebre i bedoll, l'extracte sec de fulles de te verd, i els concentrats fluids de mat verd, fonoll i guaranà.

Selecciona acuradament plantes i rovells fresques valorades, de cultiu ecològic certificat.

Phytalgem Dren i els seus ingredients estan valorats en:

  • Concentrat en pols de Te Verd valorat en cafeïna. El Te, un producte compost per fulles i brots de la planta Camellia sinensis, és originari de la Xina però té ampli ús a tot el món des de fa 2000 anys, sent la segona beguda més consumida al món. Depenent de el procés de fabricació, els tes es classifiquen en tres, en el cas de el te verd és "no fermentat" produït mitjançant assecat i vaporitzat de les fulles fresques. Al Japó la coneixen com la beguda de la felicitat, perquè aixeca l'ànim i vigoritza el cos.
  • Concentrat fluid de Mate Verd valorat en cafeïna. El mat de Ilex paraguariensis és originari de sud de Sud-amèrica (Brasil, Argentina, Uruguai i Paraguai) i actualment és una beguda molt popular en els països occidentals. El full de mat (herba mate, herba mat, mat, te de Paraguai, te de Sant Bartomeu, te dels Jesuïtes, ka'há en guaraní), s'ha emprat tradicionalment pels aborígens per a la preparació de begudes estimulants i per al equilibri dels líquids de l'organisme.
  • Concentrat fluid de Fonoll valorat en estragol. Foeniculum vulgare és una planta que forma part de l'herbolari tradicional pertanyent a la família de les Umbel·líferes (Apiaceae), coneguda com fonoll i utilitzada per l'home des de l'antiguitat, per la seva sabor i propietats benefactores de la digestió. El fonoll pot consumir diàriament, en forma crua com amanides i entrepans, estofat, bullit, a la graella, o a l'forn en diversos plats i fins i tot utilitzat en la preparació de tes d'herbes o licors.

Mmantiene intactes les seves propietats ja que s'empren processos a una temperatura idònia, sense necessitat de conservants ni estabilitzants.

Té un agradable gust de pinya i es presenta en format vial bevible monodosi.

Ingredients:

Aigua desionitzada, concentrat fluid de full de mat verd Bio * (Ilex paraguariensis), concentrat fluid de fruit de fonoll Bio * (Foeniculum vulgare), concentrat fluid de llavors de guaranà Bio * (Paullinia cupana), suc concentrat de pinya Bio * ( Ananas comosus), concentrat fluid de gemmes de ginebre Bio * (Juniperus communis), concentrat fluid de rovells de bedoll pubescent Bio * (Betula pubescens), concentrat en pols de fulla de te verd Bio * (Camellia sinensis) i aroma natural de pinya .

* Ingredient d'origen agrícola obtingut seguint les regles de l'agricultura ecològica.

ingredients Actiusper 10 ml
Concentrat fluid de Mate Verd5100 mg
Concentrat fluid de Fonoll600 mg
Concentrat fluid de Guaraná600 mg
Suc concentrat de Pinya450 mg
Concentrat fluid de Rovells de Ginebre200 mg
Concentrat fluid de Rovells de Bedoll200 mg
Concentrat en pols de fulles de Te verd45 mg

Com es pren Phytalgem DREN?

Prendre 1 vial, 1 - 2 vegades a el dia, preferentment amb els àpats i al matí.

Presentació:

Vials 20 X 10 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda