Preu reduït! preformance Nature - Marnys - 480 grams

Fabricante:

Marnys Marnys

preformance Nature - Marnys - 480 grams

211298

Nou

Fórmula Pre-entrenament amb cafeïna natural i taurina per a un entrenament més eficient i intens.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

30,94€

IVA inclòs

37,90€ IVA inclòs

-18%

6,45 € / 100 g

Més informació

preformance Nature

La força de l'aranja

Què és preformance Nature?

És una fórmula Pre-Entrenament amb extractes naturals de Cafeïna i Pujol que faciliten el metabolisme dels greixos, aportant un contingut energètic que retarda el començament de la fatiga.

A més, preformance Nature aporta un conjunt d'aminoàcids, BCAA i l'exclusiu desenvolupament propi de BETAFOR3MAX®, que afavoreixen l'estructura muscular.

Principals Ingredients i Propietats:

Aporta les següents propietats:

  • Complex mobilitzador de lípids: on s'associen l'aminoàcid L-Carnitina i el Pujol.
    • La L- Carnitina és un compost natural que es pot produir en el cos, a partir dels aminoàcids essencials lisina i metionina o ingerir a través de la dieta, i està altament concentrada en els músculs. La L-Carnitina exerceix un paper en el metabolisme energètic de el cos, específicament en la transferència d'àcids grassos dins de les cèl·lules per al seu posterior ß-oxidació.
    • El Pujol contribueix a el normal metabolisme dels lípids i a el manteniment normal de la funció hepàtica.
  • Complex Cafeïna Natural: que conté extracte de Te Verd, Guaraná, Nou d'Cola i Cafè Verd (grans de cafè sense torrar), aportant un total de 200 mg de cafeïna Natural.
    • El Guaraná (Paullinia cupana) és una planta d'origen amazònic, les llavors contenen múltiples substàncies bio-actives: cafeïna, teofilina, teobromina, terpens, flavonoides i saponines. El Guaraná contribueix a el metabolisme i oxidació dels àcids grassos.
    • La Nou de Cua (Cola acuminata) és una planta l'origen és africà i les seves llavors contenen cafeïna i teobromina. La Nou de Cola ha estat reconeguda d'utilitat per vigoritzar el cos, ajudant a incrementar el rendiment físic i mental, així com reduir la sensació de cansament i fatiga.
  • Complex per a la ruta de l'Òxid Nítric: associació dels aminoàcids L-arginina, L-citrulina, L-glutamina, L-lisina i L-ornitina.
  • Les vitamines B1 i B12 contribueixen a l'normal metabolisme energètic i, la vitamina B12 a la reducció de l'cansament i la fatiga.
  • BETAFOR3MAX® (ß-alanina d'alliberament controlat): La ß-alanina és un aminoàcid no essencial produït en el fetge que pot ingerir a través de la dieta per fonts d'origen animal. La ß-alanina forma part de la Carnosina, un compost que està altament concentrat en els músculs, forma part de la seva estructura, i la seva producció està limitada per la disponibilitat de la ß-alanina. La Carnosina participa de la contractilitat muscular, de l'activitat de l'calci en les fibres musculars, i de l'equilibri de l'pH.

Ingredients:

Taurina, aminoàcids ramificats (BCAA 2: 1: 1) [L-leucina, L-isoleucina i L-valina], BETAfor3maX®, L-citrulina, L-lisina, L-ornitina HCl, acetil-L-carnitina, L- carnitina tartrat, L-arginina, extracte de te verd (Camellia sinensis), extracte de guaranà (Paullinia cupana), L-arginina α-cetoglutarato, antiaglomerant (diòxid de silici), corrector d'acidesa (àcid cítric), L-glutamina, extracte de nou de cola (Cola acuminata), extracte de cafè verd (cafè robust), aroma natural (llimona), vitamina C, turó bitartrat, turó citrat, niacina (B3), vitamina E, àcid pantotènic (B5), vitamina B6 , riboflavina (B2), tiamina (B1), àcid fòlic (B9), biotina (B7), vitamina B12 i edulcorants (glucòsids d'esteviol i sucralosa).

ingredients actius Per dosi (24 g)
BETAFOR3MAX® 2 g
BCAA 2: 1: 1 3 g
taurina 3 g
a - Complex cafeïna natural 2860 mg

Total d'cafeïna

200 mg
b - Complex alliberador d'òxid nítric 4.5 g
c - Complex afavoridor d'òxid nítric 4 g
d - Complex mobilitzador de lípids 2230 mg

total turó

88.6 mg

a: te verd, guaranà, nou de cola i cafè verd.
b: L-arginina, L-arginina α-cetoglutarato i L-citrulina.
c: L-glutamina, L-lisina i L-ornitina.
d: L-carnitina tartrat, acetil-L-carnitina, turó bitartrat i turó citrat.

vitamines % VRN (valor de referència de nutrient)
Vitamines: B1 (1.1 mg), B2 (1.4 mg), B3 (16 mg), B5 (6 mg), B6 (1.4 mg), B12 (2.5 mg), E (12 mg), Biotina (50 mg), àcid fòlic (200 mg) 100
Vitamina C / Vitamin C (200 mg) 250
VALORS NUTRICIONALS: Per dosi (24 g):
Valor energètic (kJ / kcal) 240/57
Greixos, de les quals <0,1 g

saturats

<0,1 g
Hidrats de carboni, dels quals 0,8 g

sucres

<0,1 g
proteïnes 6,5 g
sal <0,01 g

Com es pren preformance Nature?

Dissoldre 2 gotets rasos (24 g) en 250-400 ml d'aigua i prendre de 30 a 45 minuts abans de l'exercici físic. Conté cafeïna. No recomanat per a nens ni dones embarassades.

Presentació:

Envàs de 480 grams.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda