Preu reduït! Pregnamar Plus - Marnys - 60 càpsules

Fabricante:

Marnys Marnys

Pregnamar Plus - Marnys - 60 càpsules

211313

Nou

Alt contingut de DHA a la preconcepció i durant la gestació.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

19,34€

IVA inclòs

22,30€ IVA inclòs

-13%

0,32 € / ud

Més informació

Pregnamar Plus

Un plus de benestar maternoinfantil

Què és Pregnamar Plus?

És un complement alimentari específicament formulat per proveir un alt contingut de DHA abans i durant la gestació, afavorint el benestar maternoinfantil. A més, conté una selecció de vitamines i minerals que complementen la dieta per optimitzar el pre- i l'embaràs.

Els ingredients f avorreixen significativament el benestar maternoinfantil per:

  • Els Omega 3: la ingesta de DHA* contribueix al normal desenvolupament del cervell i de la visió al fetus i al nen lactant ; així mateix contribueix a la normal funció cerebral i de la visió per a la mare. L' EPA*+DHA contribueix a la funció normal del cor .
  • La vitamina B9 (àcid fòlic) incrementa els nivells de folats en dones embarassades, ja que un baix nivell és un factor de risc en el desenvolupament de defectes del tub neural al fetus.
  • Les vitamines B3 (niacina) i B7 (biotina) contribueixen al manteniment normal de les mucoses i de la pell.
  • La vitamina B5 (àcid pantotènic) contribueix al normal exercici mental , ia la producció i metabolisme d'hormones esteroides, vitamina D i alguns neurotransmissors.
  • La vitamina B6 (piridoxina) contribueix a la producció normal de la cisteïna i el metabolisme de l'homocisteïna, a la reducció del cansament i la fatiga ia la regulació de l' activitat hormonal .
  • Les vitamines B2 (riboflavina) i B12 (cobalamina) contribueixen al normal metabolisme energètic, al funcionament normal del sistema nerviós i al normal manteniment dels glòbuls vermells; així mateix, la vitamina B2 contribueix al normal manteniment de la visió i al normal metabolisme del ferro .
  • La vitamina B1 (tiamina) contribueix a la funció normal del cor.
  • Les vitamines C i E , contribueixen a la protecció cel·lular del dany oxidatiu. Així mateix, la vitamina C contribueix a la formació normal de col·lagen per a la normal funció d'ossos, vasos sanguinis, cartílags, tendons, pell i dents, a la normal funció immune i incrementa l' absorció del ferro.
  • Els Minerals: Magnesi contribueix a la normal funció muscular i producció de proteïnes; el Zinc contribueix a la normal fertilitat i reproducció; i el Seleni contribueix a la normal funció de la glàndula tiroide .
  • La vitamina D i el mineral Calci són necessaris per al creixement i desenvolupament normal dels ossos en nens; així mateix, la vitamina D contribueix a la normal funció immune en nens, i el Calci i la vitamina K contribueixen al manteniment normal dels ossos.
  • Els minerals Ferro, Iode i Coure contribueixen a la normal formació de glòbuls vermells i hemoglobina, a la normal producció d'hormones tiroïdals i funció tiroïdal, ia la normal pigmentació de pèl i pell, respectivament.
  • Els Beta-carotens a MARNYS® Pregnamar Plus aporten vitamina A.

És un suplement excel·lent per a aquelles dones que vulguin complementar la seva dieta ja sigui perquè s'estan preparant per a la gestació, ja estan embarassades o durant la lactància.

La nova formulació inclou càpsules toves per a l' oli de peix, i càpsules dures per a minerals i vitamines amb tecnologia de càpsula d'Alliberament Prolongat (ER), que a causa de la seva tecnologia de coberta entèrica protegeix la càpsula dels àcids estomacals, permetent que el contingut sigui alliberat i absorbit a l'intestí.

*DHA: àcid docosahexanoic; EPA: àcid eicosapentaenoic

Ingredients:

Ingredients Càpsula Dura: Òxid de magnesi, vitamina C, sulfat de zinc, cel·lulosa microcristal·lina, vitamina K2, β-carotè, niacina, ferro carbonil, vitamina E, selenit sòdic, gluconat de coure (II), àcid pantotènic, vitamina B6, de magnesi, vitamina D3, tiamina, riboflavina, àcid fòlic, iodur potàssic, biotina i vitamina B12.

Composició càpsula dura vegetal: Hipromelosa, agent gelificant (goma gellan) i colorant (diòxid de titani).

Ingredients Càpsula Tova: Oli de peix (50% DHA) i antioxidant (D-α-tocoferol).

Ingredients per càpsula Tova
Oli de peix 500 mg
Ingredients Actius per càpsula %VRN
Magnesi 150 mg 40
Vitamina C 70 mg 88
Niacina 20 mg 125
Ferro 17 mg 121
Zinc 15 mg 150
Àcid pantotènic 6 mg 100
Vitamina B6 6 mg 429
Vitamina E 4 mg 33
Tiamina 3 mg 273
B-Carotè* 2 mg .
Riboflavínia 2 mg 143
Coure 1 mg 100
Àcid fòlic 400 µg 200
Biotina 150 µg 300
Iode 150 µg 100
Vitamina K2 70 µg 93
Seleni 30 µg 55
Vitamina D3 10 µg 200
Vitamina B12 6 µg 240

*Equivalent a 334 µg de Vitamina A (42 % VRN).

% VRN (Valor referència nutrients)

Com es pren Pregnamar Plus?

Prendre 1 càpsula dura i 1 càpsula tova al dia, de manera consecutiva, abans del menjar principal.

Presentació:

Envàs amb 30 càpsules dures + 30 càpsules toves.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda