Preu reduït! preload Energy - Marnys - 460 grams

Fabricante:

Marnys Marnys

preload Energy - Marnys - 460 grams

211297

Nou

Prepara't per a la llarga distància, aportant energia contínua, per rendir per més temps. Envàs de 460 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,72€

IVA inclòs

21,00€ IVA inclòs

-6%

4,29 € / 100 g

Més informació

preload ENERGY

Precàrrega abans i Recàrrega Durant.

Què és Preload Energy?

És un complement dissenyat per a la preparació de l'entrenament per a l'exercici de resistència i per al rendiment màxim durant.

Combina dos carbohidrats d'absorció lenta, a més de vitamines i minerals.

Té gust llimona natural, no conté lactosa i és apte per a vegans.

Principals Ingredients i Propietats

  • La combinació dels carbohidrats Dextrina altament ramificada (Maltodextrina) i isomaltulosa, optimitzen l'oxidació dels carbohidrats amb un control dels nivells de glucosa en sang que ajuda a la intensitat i a l'rendiment físic.
  • La Dextrina altament ramificada (Maltodextrina) és produïda a partir de l'midó de blat de moro cerós, és altament soluble en aigua, posseeix baixa viscositat i el seu temps de buidament gàstric és relativament ràpid. Està composta de Amilosa i Amilopectina, que són petites porcions d'hidrats de carboni de gran pes molecular, que proporcionen ràpida disponibilitat energètica i bona digestibilitat.
  • La isomaltulosa és un disacàrid completament digerible, amb una taxa de metabolització lenta (85% menys que la sacarosa), i reporta un índex glucèmic baix.
  • El Zinc contribueix a l'normal metabolisme de carbohidrats i àcids grassos. Així mateix, el Zinc contribueix a la protecció cel·lular de el dany oxidatiu.
  • La vitamina B6 contribueix a l'normal metabolisme energètic, de l'glicogen i de les proteïnes, reduint el cansament i la fatiga.
  • La Taurina és un aminoàcid que es pot obtenir a través de fonts dietètiques, o produir-se en el cos a través dels aminoàcids metionina i cisteïna. És produït en el fetge estant altament concentrat en músculs i en les cèl·lules de el sistema immune.
  • Citrat de magnesi que es caracteritza per la seva elevada solubilitat en aigua, bona absorció en forma iònica (> 30%), i bona biodisponibilitat. El Magnesi contribueix a l'equilibri electrolític, a la normal producció de proteïnes, així com a l'normal funcionament muscula r i de el sistema nerviós.
  • La vitamina B12 contribueix a la normal producció de glòbuls vermells i a el normal funcionament de el sistema immune.

Ingredients:

Isomaltulosa, dextrina cíclica altament ramificada, citrat de magnesi, fructosa, antiaglomerant (diòxid de silici), taurina, clorur sòdic, corrector d'acidesa (àcid cítric), aroma natural (llimona), vitamina C, niacina (vitamina B3), òxid de zinc, àcid pantotènic (vitamina B5), vitamina B6, riboflavina (vitamina B2), tiamina (vitamina B1), biotina (vitamina B7), vitamina B12 i edulcorants (glucòsids d'esteviol i sucralosa).

El magnesi i les vitamines B2, B3, B5, B6 i B12 ajuden a disminuir el cansament i la fatiga.
La tiamina i biotina contribueixen a el metabolisme energètic normal.
El zinc contribueix a el metabolisme normal dels hidrats de carboni.
La vitamina C contribueix a el funcionament normal de el sistema immunitari durant l'exercici físic intens i després d'aquest. L'efecte beneficiós s'obté amb una ingesta de 200 mg a el dia afegida a la ingesta diària recomanada de vitamina C.

VITAMINES: % VRN
Vitamines (Per dosi: 23 g): B1 (1,1 mg), B2 (1,4 mg), B3 (16 mg), B5 (6 mg),
B6 (1,4 mg), B7 (50 mg), B12 (2,5 mg)
100
Vitamina C (200 mg) 250
MINERALS:
Citrat de Magnesi (375 mg), Zinc (10 mg) 100
Sodi (250 mg) ·

CARBOHIDRATS: isomaltulosa + Dextrina cíclica altament ramificada + Fructosa

VALORS NUTRICIONALS: Per dosi (23 g):
Valor energètic (kJ / kcal) 257/62
Greixos, de les quals 0 g

saturats

0 g
Hidrats de carboni, dels quals 15 g

sucres

15 g
proteïnes 0 g
sal 0,6 g

Com es pren Preload Energy?

Dissoldre 2 gotets rasos (23 g) en 200-400 ml d'aigua i prendre abans de l'exercici físic i / o durant el mateix a intervals regulars.

Presentació:

Envàs de 460 grams.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda