Preu reduït! Prosvital - Marnys - 60 càpsules

Fabricante:

Marnys Marnys

Prosvital - Marnys - 60 càpsules

1000079

Nou

Fórmula integral per al benestar de lhome. Amb Sabal, Ortiga, Granada, Maitake, Licopè, Resveratrol, Llavor de Carbassa i Ajuga.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,39€

IVA inclòs

20,40€ IVA inclòs

-24%

0,26 € / ud

Més informació

Prosvital

Posa a punt les defenses per fer front al canvi d'estació

Què és Prosvital?

És una exclusiva associació de Sabal, Ortiga, Granada i altres ingredients vegetals tots estandarditzats, que juntament amb el Zinc, Seleni i vitamina B6, facilita el benestar masculí a pròstata i vies urinàries.

És ideal per a homes que vulguin facilitar la salut del sistema genitourinari, quant a la funció urinària, així com a mantenir la normal activitat reproductiva i un òptim metabolisme energètic associat, beneficiant-se de l'efecte antioxidant. És apte per a vegans i les seves càpsules són vegetals.

Aporta les propietats següents :

  • El Sabal ( Serenoa repens ) està estandarditzat en àcids grassos (5%), que contribueix a la salut de la funció urinària en hipertròfia prostàtica benigna, les molèsties urinàries associades ia la funció reproductiva .
  • El Zinc contribueix a la normal fertilitat i reproducció i, al manteniment de nivells normals de testosterona a la sang. A més, contribueix al metabolisme normal dels àcids grassos i de l'àcid-base (pH). El Zinc contribueix a la protecció cel·lular del dany oxidatiu.
  • La Granada ( Punica granatum ) és rica en polifenols, β-carotens, àcid elàgic i gàlic, i des de temps remots se l'ha considerat tradicionalment com un símbol d'amor i fertilitat. Té estandarditzada l'extracte de Granada al 5% d'Àcid Elàgic.
  • El Seleni contribueix a la normal espermatogènesi ia la protecció cel·lular del dany oxidatiu. Així mateix, contribueix a la normal funció tiroïdal .
  • L' Ortiga (estandarditzada en esterols, 0,4% ß-sitosterol) té una utilitat important al sistema urinari.
  • El fong Maitake ( Grifola frondosa ) està present en extracte sec 8:1, amb un contingut mínim de 20% de betaglucans . El fong Maitake és apreciat a l'herbolari tradicional xinès i japonès com un fong d'interessants propietats per al benestar de l'organisme.
  • El Resveratrol (contingut mínim de 5%) prové de Polygonum cuspidatum, que és una herba perenne que conté elevades concentracions d'estilbenoides (principalment Resveratrol), flavonoides, antraquinones, tanins, entre d'altres. El Resveratrol contribueix al funcionament normal cardiovascular.
  • La Búgula ( Ajuga reptans ) és un estandarditzat 10:1 la llista Botànica Italiana la considera d'utilitat per al benestar del tracte digestiu. Els principals bioactius de la Búgula són els ajugols iridoides, àcids cafeic i rosmarinico.
  • Les llavors de Carbassa són riques en àcids grassos insaturats, aproximadament 40-60% i consisteix principalment en àcids oleic, linoleic i esteàric. La Carbassa ( Curcubito pepo )està estandarditzada en 25% d'àcids grassos.
  • Té un contingut mínim de 5% de Licopeno , que és un pigment carotenoide de color vermell brillant que és obtingut a la nostra dieta a partir del consum de tomàquet i de síndria. El Licopè és el carotenoide predominant en la composició dels teixits humans, concentrant-se especialment a la pròstata.
  • La vitamina B6 contribueix a la regulació de l'activitat hormonal i al funcionament normal del sistema immune. A més, contribueix amb el metabolisme energètic ia la reducció del cansament i la fatiga.

Ingredients:

Es recomana llegir l'envàs del producte en cas d'al·lèrgia o intolerància.

Concentrat en pols de sabal (Serenoa repens), concentrat en pols d'arrel d'ortiga (Urtica dioica), concentrat en pols de magrana (Punica granatum), concentrat en pols de maitake (Grifola frondosa), resveratrol (concentrat en pols de Polygonumcus ), concentrat en pols de llavor de carbassa (Cucurbita pepo), concentrat en pols de búgula (Ajuga reptans), gluconat de zinc, licopè (concentrat en pols de Solanum lycopersicum), vitamina B6, selenit sòdic i cel·lulosa microcristal·lina.

Composició càpsula vegetal : hipromelosa.

Ingredients Actius per dues càpsules
Serenoa 160 mg
Ortiga 120 mg
Granada 100 mg
Maitake 100 mg
Resveratrol 50 mg
Carabassa 25 mg
Ajuga Reptans 25 mg
Zinc 23 mg 23*
Licopè 12 mg
Vitamina B6 1,4 mg 100*
Seleni 5,5 µg 100*

*% VRN (Valor referència nutrients)

Com es pren Prosvital?

Prendre 2 càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda