Preu reduït! V-Balanced - Marnys - 1350 grams

Fabricante:

Marnys Marnys

V-Balanced - Marnys - 1350 grams

211304

Nou

100% proteïna vegetal de 6 fonts *. Aportació extra d'aminoàcids essencials, ideal per a dietes veganes i vegetarianes.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

26,63€

IVA inclòs

34,00€ IVA inclòs

-21%

1,97 € / 100 g

Més informació

V-Balanced

Proteïna Vegetal equilibrada

Què és V-Balanced?

Conté proteïnes i aminoàcids exclusivament de fonts vegetals, aportant elements per a l'estructura muscular en qualsevol moment del dia.

A més, V-Balanced aporta una exclusiva formulació amb fibra, enzims digestius, ferments làctics i hidrats de carboni de baix índex glucèmic.

Amb gust xocolata natural i apte per a vegans.

Principals Ingredients i Propietats:

  • Les proteïnes de 6 fonts vegetals (lleguminoses i cereals) proporcionen per dosi 30 grams de proteïnes, i contribueixen a el creixement de la massa muscular i a l'normal manteniment dels ossos.
  • Els Omega 3 en V-Balanced (1,4 g) provenen de fonts vegetals. Els Omega 3 són àcids grassos essencials que s'han d'obtenir de fonts dietètiques i són particularment importants en la regulació de la funció de les cèl·lules, en el cervell, el cor, els músculs, la retina, el fetge, els ronyons, en pell i mucoses , les glàndules suprarenals i les gònades, és a dir, imprescindibles per al manteniment de la salut.
  • Els Ferments Làctics són bacteris comuns dins de l'tracte gastrointestinal, i són importants en els aliments perquè les seves propietats metabòliques contribueixen a l'gust, olor, textura, característiques sensorials, a el benestar intestinal i valor nutricional dels productes alimentaris.
  • Un complex multi-enzimàtic format per 5 enzims: Amilasa, Proteasa, lactasa, Lipasa i Cel·lulasa. Aquests enzims tenen reconegudes propietats digestives, i es troben naturalment en la saliva, en el suc gàstric, en el suc pancreàtic i en les secrecions intestinals.

Ingredients:

Concentrat de proteïna de soja, aïllat de proteïna de pèsol, aïllat de proteïna de blat [gluten], farina de lli, proteïna d'arròs, aïllat de proteïna de soja, cacau desgreixat en pols, espessidor (goma xantana), barreja d'enzims ( amilasa, proteasa, lactasa, lipasa i celulasa), edulcorants (glucòsids d'esteviol i sucralosa) i ferments làctics (Bacillus coagulans).

* Els ferments làctics són bacteris que es van descobrir per primera vegada fermentant productes làctics. Estan presents en l'intestí humà, i són capaços de fermentar productes vegetals com és en aquest cas, pel que no contenen lactosa, sent aptes per a dietes veganes.

INGREDIENTS ACTIUS: Per dosi (45 g):
Àcids Grassos Omega 3 (origen vegetal) 1,4 g
Barreja d'enzims (amilasa, proteasa, lactasa, lipasa i cel·lulasa) 100 mg
Ferments làctics * 7 mg
* PROTEÏNA VEGETAL DE 6 FONTS:
Lleguminoses: Pèsol (Aïllat i Concentrat) i Soja (Aïllat i Concentrat).
Cereals: Blat i Arròs.
VALORS NUTRICIONALS: Per dosi (45 g):
Valor energètic (kJ / kcal) 685/164
Greixos, de les quals 3,8 g

saturats

0,7 g
Hidrats de carboni, dels quals 6,0 g

sucres

2,1 g
fibra 3,4 g
proteïnes 30 g
sal 0,7 g

Com es pren V-Balanced?

Dissoldre 1 cassó ras (45 g) en 250-400ml d'aigua o llet en un got o vas mesclador (shaker). Consumir com un complement alimentari (entre els àpats principals).

Presentació:

Envàs de 1350 grams.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda