Fabricants

  Informació

  Compromís amb la qualitat

  Compromís amb la qualitat
  La Bona Salut, sempre compromesos amb la qualitat.
  Preu reduït! Benestar Viu - Terra Nova - 50 grams

  Fabricant:

  Terra Nova Terra Nova

  Benestar Viu - Terra Nova - 50 grams

  202971

  Nou

  En envàs de 50 grams.

  Més detalls

  24,66€

  IVA inclòs

  27,40€ IVA inclòs

  -10%

  Més informació

  benestar Viu
  Apte per a vegetarians i vegans. Sense agents de càrrega, aglutinants o altres excipients.

  ingredients:

  Per 1/4 cullereta *
  complex Magnifood 1245 mg
  Que aporta:
  - Espirulina 200 mg
  -Cebada Verd, herba 170 mg
  -Mora (Liofilitzada fresca) 150 mg
  -Remolacha, Suc i parts verdes (liofilitzats fresques) 100 mg
  -Arròs, Salvat estabilitzat 100 mg
  -Alfalfa, Flor i fulla (liofilitzades fresques) 50 mg
  -Espino Groc, baia / full (liofilitzats fresques) 50 mg
  -Acaí, Baia (liofilitzada fresca) 50 mg
  -Diente De lleó, full (liofilitzada fresca) 50 mg
  -Berro (Liofilitzat fresc) 50 mg
  -Espinaca (Liofilitzada fresca) 50 mg
  -Col Arrissada (liofilitzada fresca) 50 mg
  -Frambuesa Negra (liofilitzada fresca) 50 mg
  -blat, Suc de l'herba (liofilitzat fresc) 25 mg
  -Cúrcuma, Arrel (liofilitzada fresca) 25 mg
  -Granada, Llavor 25 mg
  -Reishi, Miceli (liofilitzat fresc) 25 mg
  -Shiitake, Miceli (liofilitzat fresc) 25 mg
  Arabinogalactanos de làrix (Larix occidentalis) 5,5 mg

  * Aprox 1250 mg

  Espirulina (Spirulina platensis). L'espirulina és una de les fonts naturals més abundant de pigments (de clorofil·la,carotenoides i ficocianina) i també de proteïna altament digerible (en general més del 55%). Així mateix conté vitamines i minerals, àcids grassos i altres compostos vitals per a l'organisme [per exemple, com la potent enzim antioxidant superòxid dismutasa (SOD)].

  Ordi verd (Hordeum vulgare). L'herba d'ordi verd conté una àmplia gamma d'importants compostos per a la salut, entre els quals s'inclouen la clorofil·la i els carotenoides, proteïna de fàcil digestió (aproximadament un 30%), fibra, vitamines, minerals i diversos enzims importants [com la potent enzim antioxidant superòxid dismutasa (SOD)].

  Mora (Rubus fruticosus). Les mores són una de les fruites antioxidants amb més alta puntuació ORAC (Capacitat d'Absorció de Radicals d'Oxigen). Contenen una excel·lent quantitat de flavonoides antocianines i carotenoides (especialment zeaxantina, luteïna, betacarotè i criptoxantina).

  Remolatxa (Beta vulgaris). L'arrel de la remolatxa proporciona diverses vitamines del complex B (és especialment rica en àcid fòlic), així com importants nivells de vitamina C, dels minerals potassi, ferro, zinc, magnesi, coure i de betaína com a important donant de grups metil. Entre d'altres nutrients, les fulles de la remolatxa presenten alts nivells de carotenoides, especialment de luteïna i de zeaxantina.

  Arròs (Oryza sativa). El segó d'arròs estabilitzat és una de les fonts més riques de compostos relacionats amb la vitamina E, incloent tocoferols i tocotrienols, així com vitamines del complex B, fibra, àcids grassos essencials, minerals i més de 100 diferents compostos amb activitat antioxidant [com l'àcid alfa lipoic (que també recicla antioxidants com les vitamines C i e), el coenzim Q10 (CoQ10), els carotenoides i els enzims antioxidants superòxid dismutasa (SOD), peroxidasa i catalasa].

  Alfals (Medicago sativa). L'alfals proveeix de pigments vegetals com ara la clorofil·la i els carotenoides, vitamines (especialment de la vitamina K), minerals, fibra, proteïnes, isoflavones i esterols vegetals.

  Espino groc (Hippophae rhamnoides). Un elevat contingut de vitamina I (tocoferols i tocotrienols), vitamina C i pigments vegetals com els flavonoides i els carotenoides fan de les baies del arç groc un dels més potents antioxidants vegetals mai estudiats. El arç grocés també conegut per la seva concentració d'àcids grassos omega 7, que són menys coneguts que els omega 3, 6 i 9, però molt apreciats per les seves aplicacions potencials per a la salut i la bellesa.

  Acaí (Euterpe oleracea). L'ACAI, una de les fruites amb les puntuacions més altes de ORAC, presenta concentracions elevades de vitamina E, flavonoides, antocianines, coenzim Q10 (CoQ1O) i altres compostos antioxidants. Les baies de ACAI també presenten una quantitat molt elevada d'àcids grassos i de fibra.

  Dent de lleó (Taraxacum officinale). La dent de lleó és una de les plantes més nutritives que hi ha a la natura. Proporciona una gran varietat de vitamines i minerals, carotenoides i molts altres fitonutrients saludables. També és conegut per la seva funció de suport a la desintoxicació i al manteniment saludable del fetge.

  Berro (Nasturtium officinale). Els nivells d'un gran nombre de nutrients en els créixens estan en un rang de bo a excel·lent, en particular els carotenoides, els flavonoides, els glucosinolats (que es converteixen en isotiocianatos), les vitamines A i C, l'àcid fòlic, la vitamina K, el calci i el ferro.

  Espinac (Spinacia oleacea). Els espinacs són una excel·lent font de nutrients, com ara els carotenoides (especialment de luteïna i zeaxantina), les vitamines K i C, l'àcid fòlic i el manganès.

  Col arrissada (Brassica oleracea var. Acephala). La col arrissada és una bona font de molts nutrients, té carotenoides i antioxidants rics en sofre, sent els més importants que conté el sulforafano i el indol-3-carbinol.

  Gerd negra (Rubus occidentalis). El gerd negra també té una puntuació ORAC molt elevada, destaca especialment els potents flavonoides antioxidants i carotenoides que conté. Aquesta fruita posseeix un nivell particularment elevat de luteïna i alfa carotè.

  Blat (Triticum aestivum). El suc de l'herba del blat és principalment abundant en clorofil·la, carotenoides, vitamines i minerals diversos, també té importants enzims protectors com la superòxid dismutasa (SOD).

  Cúrcuma (Curcuma longa). L'arrel de la cúrcuma és coneguda, a més de pel seu contingut en micronutrients, per les propietats antioxidants, de desintoxicació i de protecció hepàtica que proporcionenseus curcuminoides d'origen natural.

  Granada (Punica granatum). L'oli obtingut de llavors de magrana premsades representa entre el 12% i el 20% del pes total de la llavor, el 80% del mateix es compon d'un rar àcid gras que s'anomena àcid púnic i que conté 18 carbonis. En altres estudis, entre els components de la llavor s'han trobat esterols, que són un component clau de les beines de mielina dels mamífers denominat cerebròsid; també conté fibres, pectina, sucres i l'estrogen esteroide estrona, així com els fitoestrògens isoflavones genisteïna, daidzeïna i cumestrol.

  Reishi (Ganoderma lucidum). El reishi, freqüentment anomenat el "fong de la immortalitat", ha estat objecte d'investigació científica en relació al seu elevat nombre de potencials funcions de suport al manteniment de la salut dels sistemes cardiovascular i immunològic, del fetge, etc.

  Xiitake (Lentinula edodes). Tot i que la majoria de les propietats saludables i en relació al benestar del fong xiitake s'han associat amb el polisacàrid lentinano, el xiitake és la font més rica coneguda del potent antioxidant L-ergotioneina;també és abundant en Eritadenina, que segons els estudis realitzats té propietats saludables per al cor.

  Utilització: Com a complement alimentari per a adults, ¼ de cullereta (aprox. 1.250mg) d'1 a 3 vegades diàries amb menjar, barrejada en aigua o suc. No s'ha de superar la dosi diària expressament recomanada per aquest producte

  Presentació: Envàs de 50 grams.

  Opinions

  Actualment no hi ha ressenyes de clients.

  Escriviu una valoració

  Llevat i Germen - Sotya - 125 comprimits

  Presentat en envàs de 125 comprimits de 600 mg.

  Garantia de satisfacció

  Tens dubtes i necessites consell dels nostres professionals? Contacta amb nosaltres i estarem encantats de poder ajudar-te.

  Regal segur per xifra de compra i un termini de lliurament d'entre 1 i 5 dies.

  Accept

  Aquest lloc web pot utilitzar algunes "cookies" per millorar la vostra navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació llegeixi la política de cookies.