Preu reduït! Nº 7 - Joint Support & Comfort - Solgar - 30 càpsules

Fabricante:

Solgar Solgar

Nº 7 - Joint Support & Comfort - Solgar - 30 càpsules

169468

Nou

Solgar Nº 7. Càpsules vegetals. Joint Support & Comfort. Una al dia. Per millorar la flexibilitat i la mobilitat. Millores apreciables a partir de 7 dies.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

29,48€

IVA inclòs

38,16€ IVA inclòs

-22%

0,98 € / ud

Més informació

Solgar 7-30 Càpsules vegetals

Formulació premiada per al confort de les articulacions, set ingredients avançats per ajudar a mantenir la flexibilitat i mobilitat, funcionament i resistència d'ossos, músculs i articulacions. Contribueix a la protecció de les cèl·lules del dany oxidatiu.

Què és Solgar 7?

Solgar 7 és un producte d'innovació d'última generació. Manteniment i confort de les articulacions.

Conté Vitamina C, que ajuda a la formació de col·lagen, per a un funcionament normal del cartílag i dels ossos. També ajuda a protegir les cèl·lules de les lesions oxidatives (estrès oxidatiu).

Combina Boswellia serrata de tecnologia avançada i origen natural, Col·lagen UC-II sense desnaturalitzar (actiu, integral i complet) i Ester-C amb un complex d'extractes de pebre tradicionals i productes botànics.

Ingredients:

Vitamina C (Ester-C®, calci L-ascorbat), Boswellia (Boswellia serrata), Extracte (resina) (5-Loxin® Avançat), Arrel de Cúrcuma (Curcuma longa), Extracte (4: 1), UC-II ® Cartílag estandarditzat, Col·lagen total, escorça de Salze blanc (Salix alba), Extracte (5: 1), Arrel de Gingebre (Zingiber officinale) Extracte (4: 1), Pebre Complex Caiena en pols [Capsicum annuum (fruit )], Bioperine® [(Extracte de pebre negre) (pebre, fruit)]. Càpsula vegetal: hidroxipropilmetilcelulosa; Agents de càrrega: maltodextrina, clorur potàssic; Antiaglomerants: diòxid de silici, estearat magnèsic vegetal.

Ingredient Quantitat
Vitamina C100mg

Com es pren Solgar 7?

Complement alimentari per a adults, prendre una 1 càpsula vegetal al dia, preferentment amb els àpats o segons indicació d'un especialista. No s'ha de superar la dosi diària expressament recomanada per aquest producte.

Presentació:

Envàs amb 30 càpsules vegetals.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda