Preu reduït! Lavanda Candinorm - Rentat Vaginal - Pegaso - 10 ml

Fabricante:

Pegaso Pegaso

Lavanda Candinorm - Rentat Vaginal - Pegaso - 10 ml

188563

Nou

Rentat vaginal amb acció restauradora i reequilibrant de la microbiota vaginal. Envàs amb 10 ml.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

6,35€

IVA inclòs

7,94€ IVA inclòs

-20%

63,50 € / 100 ml

Més informació

Lavanda Candinorm - Pegaso

Rentat vaginal amb acció restauradora i reequilibrant de la microbiota vaginal.

Què és Espígol Candinorm?

Rentat vaginal amb acció restauradora i reequilibrant de la microbiota vaginal gràcies a una acció sinérgida de Lactobacillus acidophilus LA-I4 Bioecolians, fibra prebiòtica a força de GOS (galacto oligosacàrids), oli essencial de lavanda, àcid caprílic i àcid làctic.

Els components estan continguts en un sobre de protecció (estic pack) fins al moment de l'ús. Una quantitat mínima de líquid (10ml) d'una densitat òptima, li permet adherir-se a la mucosa vaginal, Candinorm Rentat Vaginal pot contrarestar la colonització dels microorganismes patògens i afavorir la salut íntima.

indicacions:
Prevenció i tractament de símptomes com picors i ardor associats a alteracions genito urinàries com vaginitis bacterianes, vulvovaginitis, micosis, cistitis. Protecció de la mucosa i reequilibri de la microbiota i de el pH vaginal.

Ingredients:

  • Oli essencial de Lavandula angustifolia Miller, àcid làctic, gliceril-4- caprato, sorbat de potassi, polisorbat 80, aigua depurada. No conté colorants ni perfum.

Com es pren Espígol Candinorm?

  • En cas d'irritació i cremor: 1 aplicació a el dia per als primers 4 dies; seguir amb 1 aplicació a la setmana per a les setmanes següents.
  • Per restaurar la microbiota vaginal: 1 aplicació a la fi de l'cicle menstrual o moments particulars de sensibilitat, excepte indicació d'un professional.

Presentació:

Envàs de 10 ml

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda