Fabricante:

Santiveri Santiveri

Dietabelt ReduExpress Crema - Santiveri - 240 ml

190536

Nou

Xarop formulat amb ingredients naturals que actua des de l'interior per reduir greix, millorar el metabolisme i promoure una figura esvelta i ferma.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,95€

IVA inclòs
7,90 € / 100 ml

Més informació

Dietabelt ReduExpress Crema

Redescobreix la teva figura: Dietabelt ReduExpress Crema, el teu aliat natural per a un cos esvelt i saludable.

Què és el Dietabelt ReduExpress Crema?

Dietabelt ReduExpress Crema és el xarop revolucionari dissenyat específicament per a aquelles persones que busquen reduir el greix corporal i lluir una figura esvelta. Aquest producte, resultat d'un estudi profund i selecció d'ingredients, actua des de l'interior per oferir resultats visibles a l'exterior.

La combinació d' ingredients naturals , com la carxofera , coneguda per les seves propietats detoxificants, i la fulla de nopal , que facilita la digestió i ajuda a regular el sucre a la sang, fan d'aquest xarop una fórmula poderosa. El Nopai i el full de morera , per la seva banda, són excel·lents aliats en la lluita contra l'excés de pes, gràcies a les seves propietats que faciliten l'eliminació de líquids i toxines.

A aquests ingredients se sumen el zinc i la biotina , micronutrients essencials que contribueixen a la normalització del metabolisme, afavorint la correcta assimilació i utilització dels nutrients, i potenciant així el procés de reducció de greix.

Per la seva banda, l' efecte diürètic de la carxofera, juntament amb l'acció d'altres components, permet no només reduir el volum de greix sinó també alleujar la sensació de inflor, oferint un efecte complet i multidimensional.

El resultat és una silueta visiblement més esvelta, una zona abdominal més ferma i una sensació general de lleugeresa i benestar.

Ingredients:

Per 1 cullerada:

Cactinea (1200 mg), Artemisa (333 mg), Melisa (333 mg), carxofera (200 mg), Biotina (100 %), Zinc, D-biotina, Extracte patentat de Cactinea, Extracte patentat ObX Morera Artemisa, Aroma natural de pinya Carxofera.

Com es pren el Dietabelt ReduExpress Crema?

Es recomana prendre 30 ml (tres cullerades) en un litre d'aigua i anar bevent al llarg del dia, o bé prendre directament 10 ml (una cullerada) tres cops al dia.

Agitar el flascó abans de cada presa. Inclou tap dosificador. Una cullerada 10 ml.

Presentació:

Envàs de 240 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda