Preu reduït! Adrenoplus SG - Gheos - 150 grams

Fabricante:

Gheos Gheos

Adrenoplus SG - Gheos - 150 grams

213132

Nou

Complement alimentari vitamínico-mineral amb extracte d'Eleuterococo oportunament associat per a un efecte tònic-adaptogen. Envàs de 150 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

26,55€

IVA inclòs

32,34€ IVA inclòs

-17%

17,70 € / 100 g

Més informació

Adrenoplus SG

Complement alimentari de vitamines, minerals, Tirosina, Betaina, Colina, amb extractes vegetals de Regalèssia i Eleuterococco.

Què és l'Adrenoplus SG de Gheos de 150 grams?

Adrenoplus és un complement alimentari de vitamines, minerals, Tirosina, Betaina i Colina indicat en aquells casos de reduïda aportació amb la dieta o d'un augment de les necessitats fisiològiques d'aquests nutrients, amb extractes vegetals de Regalèssia i Eleuterococa.

Ingredients:

Gluconat de magnesi, fructosa, clorhidrat de betaïna, bitartrat de turó, vitamina C (àcid ascòrbic), L-tirosina, gluconat de zinc, sabor, arrel d'euterococ (Eleutherococcus senticosus Maxim.), arrel de regalèssia. , desglicirrizinat, silici antiaglomerant diòxid; Vitamina B5 (Àcid pantotènic), Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxina), Àcid fòlic, Vitamina B12 (cianocobalamina).

Com es pren l'Adrenoplus SG?

Es recomana prendre en un got daigua una cullerada rasa de producte que correspon a 5 grams una vegada al dia després dun dels àpats principals. No superar la dosi diària aconsellada.

Presentació:

Envàs de 150 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda