Preu reduït! Beauty Complex amb Biotina - Nature's Bounty - 60 comprimits

Beauty Complex amb Biotina - Nature's Bounty - 60 comprimits

206255

Nou

Complement integral per enfortir i mantenir la salut i bellesa de la pell, cabell i ungles, enriquit amb vitamines i minerals essencials.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,25€

IVA inclòs

14,15€ IVA inclòs

-13%

0,20 € / ud

Més informació

Beauty Complex amb Biotina Nature's Bounty

Bellesa natural, enfortida des de linterior.

Què és Beauty Complex amb Biotina Nature's Bounty?

Beauty Complex amb Biotina de Nature's Bounty és un complement alimentari meticulosament formulat per als que busquen mantenir i potenciar la bellesa natural de la seva pell, cabell i ungles .

Creat amb un potent còctel de vitamines, minerals i altres nutrients essencials, aquest complex s'enfoca a brindar un suport integral per a la salut estètica . El zinc és una de les estrelles d'aquesta fórmula, conegut per la seva capacitat per promoure la salut de la pell, els cabells i les ungles .

Al costat d'això, la vitamina C és essencial en la formació de col·lagen, un component vital per a una pell ferma i radiant .

A més, el producte conté biotina , un nutrient reconegut per la seva capacitat per fortificar el cabell i les ungles, així com seleni i iode, que són essencials per a la pell . L'afegit de niacina, riboflavina, vitamina A i altres nutrients converteixen aquest complex en un potent aliat contra l'envelliment prematur i l'estrès oxidatiu, proporcionant una solució holística per a la bellesa natural .

Ingredients:

Calci (fosfat dicàlcic, carbonat de calci), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina, midó de blat de moro modificat), magnesi (òxid de magnesi), antiaglomerants (diòxid de silici, estearat de magnesi vegetal), agents de recobriment (hidroxipropilmetilul) (oli de colza)), bitartrat de turó, vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil), vitamina C (àcid ascòrbic), zinc (gluconat de zinc), manganès (gluconat de manganès), goma de cel·lulosa entrellaçada, niacina (nicotinamida), àcid para-aminobenzoic (PABA), complex de bioflavonoides cítrics (Citrus aurantium, fruit), vitamina A (acetat de retinil), àcid pantotènic (D-pantotenat càlcic), ferro (fumarat ferrós), rutina, inosit vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), vitamina B1 (clorhidrat de tiamina), extracte de gavarrera (Rosa canina, fruit), vitamina B2 (riboflavina), clorhidrat de betaïna, biotina (D-biotina), L-seleniometionina, coure de coure), àcid fòlic (àcid pteroilmonoglutàmic), vitamina D3 (colecalciferol), vitamina B12 (cianocobalamina), iode (iodur potàssic).

Com es fa servir Beauty Complex amb Biotina Nature's Bounty?

Per a adults, prendre dos (2) comprimits al dia, preferiblement juntament amb un dinar.

Presentació:

Envàs de 60 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda