Preu reduït! Fitokur - Cúrcuma Fitosomada - Margan Biotech - 30 càpsules

Fabricante:

Margan Biotech Margan Biotech

Fitokur - Cúrcuma Fitosomada - Margan Biotech - 30 càpsules

206474

Nou

Complement alimentari amb Cúrcuma Cursol® d'alta biodisponibilitat, coenzim Q10 i vitamines C i D. Enforteix i protegeix ossos i cartílags amb una fórmula potent i natural.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

18,70€

IVA inclòs

22,00€ IVA inclòs

-15%

0,62 € / ud

Més informació

Fitokur Margan Biotech

Respatller natural, força i protecció per als teus ossos i cartílags.

Què és Fitokur Margan Biotech?

Fitokur Margan Biotech revoluciona la nutrició amb un complement alimentari dissenyat per a aquells que busquen un respatller complet per als seus ossos i cartílags . Amb la creixent necessitat de solucions efectives i naturals, Fitokur® emergeix com l'aliat perfecte per a un benestar ossi sostingut .

El que distingeix Fitokur® és la seva exclusiva Cúrcuma Cursol®, una versió altament biodisponible de la cúrcuma gràcies a un sistema patentat. A diferència d'altres cúrcumes tradicionals, Cursol® maximitza l'absorció i l'eficàcia i garanteix resultats més notoris.

El coenzim Q10 , també conegut com Ubiquinona, és un altre dels ingredients estrella de Fitokur®. Aquest coenzim és essencial per a la producció d'energia cel·lular i es coneix per les seves propietats antioxidants , les quals combaten els radicals lliures i protegeixen les nostres cèl·lules.

Les vitamines C i D enriqueixen encara més la formulació. Mentre la vitamina C és vital per a la formació normal de col·lagen, essencial per al funcionament adequat de cartílags, la vitamina D juga un paper crucial en el manteniment d'ossos saludables.

Amb Fitokur Margan Biotech, estàs invertint en un complement integral que protegeix, enforteix i manté en òptimes condicions el teu sistema ossi i cartilaginós.

Ingredients:

Cúrcuma (Curcuma llarga rizoma) (Cursol™) extracte sec; agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina; agent de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa; vitamina C, coenzim Q10 (ubiquinona); antiaglomerant: sals magnèsiques d'àcids grassos i diòxid de silici i vitamina D3.

Com es fa servir Fitokur Margan Biotech?

Prendre 1 càpsula al dia o segons indicació d'un especialista, amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda