Preu reduït! Garden B Complex - Natures Plus - 60 càpsules

Fabricante:

Natures Plus Natures Plus

Garden B Complex - Natures Plus - 60 càpsules

30732

Nou

Garden B Complex de Natures Plus és un complement alimentari multivitaminic de vitamines del grup B, amb vitamina B12 com metilcobalamina.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

26,22€

IVA inclòs

34,50€ IVA inclòs

-24%

0,44 € / ud

Més informació

Garden B Complex

Garden B Complex de Natures Plus és un complement alimentari multivitaminic de vitamines del grup B, amb vitamina B12 com metilcobalamina.

Les vitamines del grup B participen en el metabolisme energètic del nostre organisme, el que les converteix en autèntiques responsables de la nostra eficàcia metabòlica a nivell cel·lular.

La complementació amb vitamines del grup B i en especial les vitamines B1, B6 i B12 està aconsellada en situacions de dolor neuropàtic.

La deficiència crònica d'aquestes vitamines s'associa a fatiga, sequedat de pell, cabell fràgil i insomni. Pot ser convenient un complement de vitamines B en casos de ciàtica, lumbàlgies, neuritis, polineuritis, alcoholisme, quilitis comisural, nerviosisme i estrès.

Tot i que cada vitamina té accions específiques en el nostre organisme, és recomanable una associació de totes per obtenir uns beneficis òptims.

Apte per vegans.

Ingredients: Maltodextrina d'arròs, Barreja d'aliments propietat Natures Plus, Barreja d'extractes OrgenTM rics en vitamines del grup B (Guayaba, Alfàbrega estatge, Llimona), Material de la càpsula (pululano), Proteïna d'arròs, Midó de patata, Biotina, vitamina B9, vitamina B12 (metilcobalamina).

Utilització: Es recomana prendre 2 càpsules al dia, preferentment amb els àpats. Nens + 12 anys, 1 càpsula al dia o segons recomanació professional

Presentació: Envàs de 60 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda