Preu reduït! GS Antioxidant Free Radical Modulators - Solgar - 60 càpsules *

Fabricante:

Solgar Solgar

GS Antioxidant Free Radical Modulators - Solgar - 60 càpsules

162443

Nou

Gamma d'alta qualitat de complements alimentaris. Fórmula avançada de nutrients i fitonutrients. Alt contingut en vitamines C i E, zinc, coure i font de seleni.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

44,96€

IVA inclòs

49,95€ IVA inclòs

-10%

0,75 € / ud

Més informació

Antioxidant Free Radical Modulators

Gamma d'alta qualitat de complements alimentaris. Fórmula avançada de nutrients i fitonutrients. Alt contingut en vitamines C i E, zinc, coure i font de seleni.

Què és Antioxidant Free Radical Modulators?

És una combinació de nutrients que ajuda a la protecció de dany oxidatiu.

Aquesta fórmula conté més de 20 ingredients combinats com vitamines, com vitamina C, E, zinc, coure i seleni, a més diferents plantes (ginkgo biloba, cúrcuma, llavor de ufa, te verd i escorça de pi), barreja de tocoferols i tocotrienols, àcid alfa lipoico, barreja polvoritzada estandarditzada de fruites i barreja de carotenoides (de tomàquet i calèndula). Aquesta fórmula especialitzada conté més de 20 ingredients i aporta propietats antioxidants.

Ingredients:

Vitamina C (Ester C, ascorbat càlcic), N-Acetil-Cisteïna (NAC), Vitamina E (100 UI, (succinat àcid de d-alfa tocoferilo), Barreja de Tocoferols Àcid alfa lipoico (ALA), Barreja polvoritzada estandarditzada d'extracte de fruites, polifenols, poma, albercoc, cirera, pruna i magrana, extracte de llavor de raïm (Vitis vinifera) (polifenols), extracte estandarditzat de fulla de Ginkgo Biloba, ginkgoflavoglicósidos, (terpè-lactones), extracte polvoritzat estandarditzat d'arrel de cúrcuma (curcuminoides), Extracte polvoritzat estandarditzat de nabiu (Vaccinium myrtillus) (antocianidines), Extracte polvoritzat estandarditzat de Fulla de te verd (Camelia sinensis) (polifenols), Extracte polvoritzat d'escorça de pi (fenòlics), Barreja de tocotrienoles (d-alfa, D- beta, d-gamma i d-delta), Zinc (bisglicinato), Font natural de beta-carotè, Barreja carotenoide complex (oleoresines de tomàquet i calèndula, fruit de palma concentrat) que aporta: Luteïna, licopè, Alf a carotè, Zeaxantina, Coure (bisglicinato), Seleni (L-selenometionina). Càpsula vegetal: hidroxipropil metil cel·lulosa; Diluents: goma acàcia, alginat, cel·lulosa microcristal·lina, midó de pèsol, oli de palma, goma aràbiga; Antiaglomerants: estearat magnèsic vegetal, àcid esteàric vegetal; Antioxidant (barreja polvoritzada de betacarotè i àcid ascòrbic).

Ingredients principals:

Ingredient Quantitat
Vitamina C60 mg
Vitamina E67mg
Ginkgo15 mg

Com es pren la Antioxidant Free Radical Modulators?

Complement alimentari per a adults, prendre 2 càpsules vegetal al dia, preferentment amb els àpats. No s'ha de superar la dosi diària expressament recomanada per aquest producte.

Presentació:

Pots de 60 càpsules vegetals.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda