Preu reduït! Holofungi Ahcc Plus - Equisalud - 180 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holofungi Ahcc Plus - Equisalud - 180 càpsules

211590

Nou

Complement alimentari amb alt contingut de Vitamina C. Presentat en envàs de 50 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

228,81€

IVA inclòs

254,23€ IVA inclòs

-10%

1,27 € / ud

Més informació

Holofungi Ahcc Plus

Complement alimentari amb alt contingut de Vitamina C

Què és el Holofungi Ahcc Plus?

És un complement alimentari a base de xiitake, beta-glucans, nucleòtids i vitamina C.

La vitamina C contribueix al funcionament normal del sistema immunitari ia la protecció de les cèl·lules davant del dany oxidatiu.

Ingredients:

AHCC®-Standard-FG (xiitake extracte ( Lentinula edodes ), oli de colza totalment hidrogenat, dextrina, estabilitzant (cel·lulosa), α-ciclodextrina), 500 mg; M-GardTM (beta-glucans (β-1,3/1,6-glucans) de llevat Saccharomyces cerevisiae ), 60 mg; Immunel (nucleòtids 60% de llevat de cervesa ( Saccharomyces cerevisiae )), 60 mg; L-ascorbat càlcic (82,64% vitamina C), 33,3 mg.

Embolcall: polisacàrid d'origen vegetal (pul·lulà). No conté gluten, ni midó, ni transgènics, ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

AHCC® és un extracte estandarditzat de miceli de xiitake (Lentinula edodes) cultivat. AHCC® procedeix del Japó. AHCC® és una marca registrada d'Amino Up Chemical Co, Ltd, Japó.

Advertiments:

Complement alimentari a base de xiitake, beta-glucans, nucleòtids i vitamina C. Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substituts d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. No superar la dosi diària expressament recomanada. Mantenir fora de labast dels nens més petits. Evitar el consum juntament amb medicaments i altres complements alimentaris a base de fibra.

Com es pren el Holofungi Ahcc Plus?

  • Es recomana prendre 2 càpsules al dia, una al matí i una altra a la nit, amb l'estómac buit, o segons un especialista. Es podria augmentar fins a 4 càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 50 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda