Preu reduït! Inmunoplantis - Plantis - 250 ml

Fabricante:

Plantis Plantis

Inmunoplantis - Plantis - 250 ml

209038

Nou

És un xarop que contribueix a l'funcionament normal de el sistema immunitari. Envàs de 250 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,92€

IVA inclòs

14,55€ IVA inclòs

-18%

4,77 € / 100 ml

Més informació

InmunoPlantis

Xarop que contribueix a l'funcionament normal de el sistema immunitari.

Què és InmunoPlantis?

És un xarop a base de suc de equinàcia a el qual se li ha afegit gelea reial, extractes de plantes, vitamines i minerals que s'han mostrat útils per augmentar les defenses i per tant augmentar la resistència de l'organisme a les infeccions.

La gelea reial enforteix el sistema immunitari, augmentant les defenses contra les infeccions de qualsevol causa, incloent víriques i acantonades.

Té un efecte immunoestimulant i facilita la recuperació de l'organisme durant la convalescència de les malalties infeccioses (Infeccions de l'esfera ORL: angines, laringitis, faringitis, rinitis, sinusitis i otitis).

També és molt apreciada per a la prevenció i el tractament de síndromes gripals i refredats.

La Equinàcia ha estat objecte de multitud d'estudis per les seves propietats antivíriques ia la seva capacitat d'estimulació de el sistema immune.

Les seves propietats es deuen al seu contingut en polisacàrids heterogenis, glucoproteïnes, oli essencial i àcids fenòlics derivats de l'àcid cinàmic.

A l'estimular la immunitat, la Equinàcia fa que el nostre organisme sigui més resistent enfront dels problemes típics de la temporada hivernal: refredats, grip, processos infecciosos de l'aparell respiratori.

El Farigola es consumeix tradicionalment com a preventiu i curatiu d'infeccions, refredats i com a calmant general. La seva acció es deu a la seva riquesa en l'oli essencial timol de propietats tonificants, expectorants, antisèptiques.

S'usa davant d'infeccions respiratòries (refredat, grip, tos rebel, bronquis carregats ...) i també en afeccions digestives (digestió lenta, gastritis, ...).

El Liquen d'Islàndia és ric en àcid usnic i mucílags, el que li permet exercir una acció emol·lient i lenitiva en la mucosa orofaríngia i millorar el to de la veu.

Contribueix també a les defenses naturals de l'organisme i ajuda a l'adequat funcionament de el sistema immune i de les vies respiratòries: gola, faringe i cordes vocals.

Els fulls de Eucaliptus contenen una petita quantitat de tanins, però és el seu oli essencial, l'eucaliptol, que s'elimina pel tracte respiratori, el que exerceix una acció bacteriostàtica i resolutiva de les vies respiratòries.

El eucaliptol li confereix propietats balsàmiques, expectorants, mucolítiques, refrescants, aromatitzants i febrífugues, bronquial; es coneix com el antisèptic natural de les vies respiratòries.

Ingredients:

Fructosa, suc de Equinàcia (Echinacea angustifolia D, C., Arrel) extractes solubles vegetals de: farigola (Thymus vulgaris L., full), eucaliptus (Eucalyptus globulus Labill.), Liquen d'Islàndia (Liquen d'Islàndia Ach., Tal·lus), gelea reial, beta-carotè - vitamina A, espessidor (goma xantana), àcid L-ascòrbic - vitamina C, gluconat de zinc-zinc, clohidrato de piridoxina- vitamina B6, selenito de sodi - seleni, cianocobalamina - vitamina B12C.

informació NutricionalPer 10 ml% VRN *
gelea Reial300 mg-
Vitamina A (en forma de betacarotè)480 mg60%
vitamina B60,84 mg60%
vitamina B121,5 mg60%
vitamina C48 mg60%
zinc3 mg30%
seleni33 mg60%
* VRN: Valors de Referència de Nutrients

Com es pren InmunoPlantis?

  • Es recomana prendre 10 ml a el dia (1 gotet dosificador) diluïts en una mica d'aigua o pres directament.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda