Preu reduït! Multivitamines i Minerals - Together - 30 càpsules

Fabricante:

Together Together

Multivitamines i Minerals - Together - 30 càpsules

207564

Nou

Suplement nutricional d'alta qualitat elaborat a partir d'aliments naturals i complets, en estat raw, per proporcionar una absorció òptima de vitamines i minerals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,71€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-15%

0,42 € / ud

Més informació

Multivitamines i Minerals Together

La manera més natural de reforçar la teva nutrició diària.

Què és Multivitamines i Minerals Together?

Multivitamines i Minerals de Together és un suplement nutricional altament biodisponible elaborat a partir d'aliments naturals i complets . Aquest suplement inclou vitamines i minerals que s'extreuen d'aliments com les pastanagues, la polpa integral de cítrics i el blat de moro .

Tots els ingredients es mantenen en el seu estat "raw" o cru, cosa que significa que no han estat sotmesos a altes temperatures que podrien degradar el seu valor nutricional . Els estudis demostren que el nostre cos pot absorbir més fàcilment les vitamines i els minerals quan estan en la seva forma natural i són part d'un aliment integral, cosa que fa que aquest suplement sigui una excel·lent opció per garantir una nutrició òptima.

Ingredients:

Llevat nutricional1 que aporta: Ferro, seleni, zinc, coure, crom GIF., bor, iode, niacina, àcid pantotènic, riboflavina, vitamina B6, tiamina, vitamina B12, molibdè, manganès, biotina, inositol, turó i àcid fóli; polpa de cítrics que aporta vitamina C; concentrat de pastanaga que aporta betacarotè; pèsol groc que aporta vitamina E3; extracte de tapioca4; liquen que aporta vitamina D3; cel·lulosa vegetal; cigrons que aporta vitamina K2 (menoquinona-7). Càpsula (cel·lulosa vegetal). 1 Llevat inactiva i sense candida. 2Folat. Conté els 8 tocoferols i tocotrienols. Extracte de planta no OMG utilitzat per convertir l'oli en pols.

Com es pren Multivitamines i Minerals Together?

Prendre una (1) càpsula al dia amb menjar o sense. No superar la dosi diària recomanada.

Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substituts d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Mantenir fora de la vista i l'abast dels nens. Conservar en un lloc fresc i sec, allunyat de la llum solar directa.
Si esteu sota la supervisió d'un metge, esteu embarassada o en període de lactància, consulteu un metge abans d'utilitzar aquest producte. No fer servir si el segellat està trencat. Consumir preferentment abans de: Veure la base.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Brand


Together, complements alimentaris amb ingredients naturals.


És una marca de Together Heatlh, empresa anglesa creada per emprenedors interessats en la nutrició de qualitat, i que té com a missió oferir la millor qualitat, nutrició natural i salut a la major quantitat de persones possibles, amb honestedat i una comunicació clara i directa.


Más

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda