Preu reduït! SupraVEURE - Margan Biotech - 60 perles

Fabricante:

Margan Biotech Margan Biotech

SupraVEURE - Margan Biotech - 60 perles

1000439

Nou

Combinació avançada per a la salut visual amb DHA, vitamines i minerals essencials.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

27,62€

IVA inclòs

33,50€ IVA inclòs

-17%

0,46 € / ud

Més informació

SupraVER Margan Biotech

Visió clara, cura integral. Amb SupraVER® vés més enllà!

Què és SupraVER Margan Biotech?

SupraVER® de Margan Biotech és una avançada fórmula que uneix ingredients essencials per a la salut visual . El seu contingut principal, l'Àcid Docosahexaenoic (DHA), és essencial per mantenir la visió en condicions normals .

A més, incorpora Oli de Peix ric en EPA i DHA , Proantocianidines, i un conjunt de vitamines i minerals vitals com les Vitamines C, E i A, Luteïna, Zinc, Zeaxantina, Astaxantina, Rutina i Seleni. Aquests components treballen en conjunt per oferir un suport òptim als ulls, protegint-los de factors externs i nodrint-los des de l'interior . En triar SupraVER®, estàs triant una cura integral per a la teva salut ocular.

Ingredients:

SupraVER® conté 60 perles a base de: Oli de PEIX (àcids grassos omega3: 10% àcid eicosapentaenoic (EPA), 50% àcid docosahexaenoic(DHA); gelatina; humectant: glicerina; preparat de Tagetes erecta (Tagetes e) % luteïna, àcid L-ascòrbic (Vitamina C), extracte de llavor de raïm (Vitis vinífera, llavor) 95% proantocianidines; D-alfa-tocoferol (Vitamina E); emulgent: lecitina de gira-sol; òxid de zinc, preparat de Tagets erecta (Tagets erecta, flors) 20% zeaxantina, preparat de Haematococcus pluvialis (Haematococcus pluvialis, planta sencera) 10% astaxantina, colorants: òxid de ferro negre i òxid; Vitamina A), extracte de Sophora japònica (Styphnolobium japonicum (L) Schott, flors) 95% rutina, seleni de sodi.

Com es fa servir SupraVER Margan Biotech?

Prendre 2 perles al dia o segons indicació d'un especialista, amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 60 perles.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda