Preu reduït! Vitamina C - Together - 30 càpsules

Fabricante:

Together Together

Vitamina C - Together - 30 càpsules

207566

Nou

Complement nutricional natural derivat de taronges senceres, amb l'addició de bioflavonoides cítrics que milloren l'absorció de la vitamina C al cos, promovent una major eficàcia i suport immunològic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,01€

IVA inclòs

12,95€ IVA inclòs

-15%

0,37 € / ud

Més informació

Vitamina C Together

Complex vitamínic sense additius, sense gluten, sense lactosa i sense sucre afegit, apte per a vegetarians.

Què és Vitamina C Together?

La Vitamina C de Together és un suplement nutricional completament natural, formulat a partir de taronges senceres. Reconeguda per la seva capacitat per reforçar el sistema immunològic , aquesta vitamina C també és un antioxidant potent que ajuda a protegir les cèl·lules del cos del dany oxidatiu .

En aquest suplement, la vitamina C està acompanyada de bioflavonoides cítrics, que són metabòlits potents que ajuden a augmentar l'absorció de la vitamina C al cos, garantint així una eficàcia màxima. Aquest suplement de Together és una excel·lent opció per a aquells que busquen un reforç immunològic natural i eficaç.

Ingredients:

Polpa de cítrics que aporta vitamina C amb bioflavonoides. Càpsula (cel·lulosa vegetal).

Com es pren Vitamina C Together?

Prendre una (1) o dues (2) càpsules al dia amb menjar o sense.

No superar la dosi diària recomanada. Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substituts d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Mantenir fora de la vista i l'abast dels nens. Conservar en un lloc fresc i sec, allunyat de la llum solar directa. Si esteu sota la supervisió d'un metge, esteu embarassada o en període de lactància, consulteu un metge abans d'utilitzar aquest producte. No fer servir si el segellat està trencat. Consumir preferentment abans de: Veure la base.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Brand


Together, complements alimentaris amb ingredients naturals.


És una marca de Together Heatlh, empresa anglesa creada per emprenedors interessats en la nutrició de qualitat, i que té com a missió oferir la millor qualitat, nutrició natural i salut a la major quantitat de persones possibles, amb honestedat i una comunicació clara i directa.


Más

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda