Preu reduït! VM-Vegetal Complex - Vitamines i Minerals Vegetals - Tongil - 30 càpsules vegetals

Fabricante:

Tongil Tongil

VM-Vegetal Complex - Vitamines i Minerals Vegetals - Tongil - 30 càpsules vegetals

188294

Nou

Complement alimentari a base de vitamines i minerals que s'aporten a partir de concentrats exclusivament vegetals. Envàs amb 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,95€

IVA inclòs

26,60€ IVA inclòs

-25%

0,67 € / ud

Més informació

VM-Vegetal Complex

Complement alimentari a base de vitamines i minerals que s'aporten a partir de concentrats vegetals.

Què és VM-Vegetal Complex?

Proporciona una barreja equilibrada de Vitamines i Minerals juntament amb els Co-factors i Co-nutrients biològicament actius que els acompanyen de forma natural, actuant sinèrgicament i contribuint a una major absorció i estabilitat en l'organisme.

A partir de fruits i extractes vegetals i mitjançant processos exclusius patentats d'extracció i concentració que respecten a l'màxim la naturalesa de la font d'origen.

VM-VEGETAL COMPLEX proporciona un espectre complet de VITAMINES I MINERALS de màxima biodisponibilitat.

Absolutament cap vitamina o mineral procedent de font sintètica és incorporada a la formulació, oferint només els ingredients en estat pur des de la pròpia naturalesa.

Ingredients:

Orgen-Her® (barreja patentada d'ex tractes secs de fruits de Amla (Phyllanthus emblica L.), fruits de Guayaba (Psidium guajava L.), fulles d'Alfàbrega sagrada (Ocimum sanctum), fulles de curri (Muraya koenigii) i cor tesa de Llimoner (Citrus lemons Burm L.) concentrada i estandarditzada en vitamines i minerals 400 mg, càpsula vegetal, pols de Spirulina (Spirulina platensis) 50 mg i Barreja exclusiva d'ex tractes secs de fruites i verdures (fulles de Te verd (Camèlia sinensis), fruits de Raïm blanc i vermella (Vitis vinifera), fruit de Nabiu (Vaccinium MYR tillus), arrel de Pastanaga (Daucus carota L.), fruit de Pomelo (Citrus paradisi Macfad), fruit de papaia (Carica papaia), fruit de Pinya (Ananas comosus), fruit de Maduixa (Fragaria ananassa D.), fruit de Poma (Malus domestica Borkh), fruit d'albercoc (Prunus armeniaca L.), fruit de Cirera (Prunus avium L.), fruit de Taronja vermella (Citrus sinensis (L) Osbeck), flors de Bròquil (Brassica oleracea var cymosa (L) Plenck), fulles de col v Erde (Brassica oleracea var viridis L.), bulb de Ceba (Allium cepa), bulb d'All (Allium sativum L.), fruit de Groseller negre (Ribes nigrum L.), tija d'Espárrago (Asparagus officinalis L.), fruit de Tomàquet (Solanum lycopersium L.), fruit de Pepino (cogombre), fruit d'Olivera (Olea europaea L.) i agent de càrrega: maltodex treu foc pels queixals) 25 mg. Orgen-Her ® és una marca registrada d'Orgenetics, Inc®.

Ingredients actius per 1 càpsula:

Orgen-Her® (barreja patentada d'extractes secs de fruits de Amla, fruits de Guayaba, fulles d'Alfàbrega sagrada, fulles de curri i escorça de Llimoner concentrada i estandarditzada en vitamines i minerals 400 mg
Que conté:
Vitamina B1 (Tiamina) 1,2 mg (109% VRN)
Vitamina B2 (Riboflavina) 1,2 mg (85% VRN)
Vitamina B3 (Niacina) 8 mg (50% VRN)
Vitamina B5 (àcid pantotènic) 8 mg (133% VRN)
Vitamina B6 (piridoxina) 8 mg (571,42% VRN)
Vitamina B9 (àcid fòlic) 160 mg (80% VRN)
vitamina C 40 mg (50% VRN)
vitamina E 26,84 mg (223,71% VRN)
biotina 40 mg (80% VRN)
ferro 7,2 mg (51,42% VRN)
zinc 3 mg (30% VRN)
crom 120 mg (120% VRN)
manganès 0,4 mg (20% VRN)
seleni 28 mg (50% VRN)
Pols de Spirulina platenses 50 mg
Barreja exclusiva d'extractes secs de fruites i verdures (Te verd, raïm blanc, raïm vermella, nabiu, pastanaga, aranja, papaia, pinya, maduixa, poma, albercoc, cirera, taronja vermella, bròquil, col verda, ceba, all, groseller negre, espàrrec, tomàquet, cogombre i olivera) 25 mg

VRN: valors de referència de nutrients.

Com es pren VM-Vegetal Complex?

  • Es recomana prendre 1 càpsula a el dia, preferentment amb el menjar.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda