Preu reduït! Health Insurance Plus® - Multinutrients - Lamberts - 125 rajoles

Health Insurance Plus® - Multinutrients - Lamberts - 125 rajoles

168069

Nou

Ric en nutrients antioxidants que proporcionen un excel·lent nivell de vitamina C. Presentat en envasos de 125 pastilles.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

29,29€

IVA inclòs

34,46€ IVA inclòs

-15%

0,23 € / ud

Més informació

Health Insurance Plus

Ric en nutrients antioxidants que proporcionen un excel·lent nivell de vitamina C.

Què és Health Insurance Plus?

Complex multivitamínic que no conté ferro, per la qual cosa no estrinya les persones sensibles al ferro.

Tampoc no conté calci, per la qual cosa és adequat per als amants dels lactis, com el formatge, la llet, etc. que ja donen una aportació de calci.

És també adequat per als que usen medicaments que no s'han de combinar amb el calci, un nutrient que és present a la majoria dels suplements nutricionals.

A més, proporciona tots els micronutrients més importants en nivells balancejats , ofereix una bona aportació de vitamines del complex B, així com una excel·lent dosificació dels minerals essencials.

Proporciona 200 mg de magnesi per dia, un mineral que pot ser baix a la dieta d'algunes persones i que generalment no es presenta a un nivell significatiu en molts complements nutricionals de vitamines i minerals.

Els nivells de magnesi al cos es poden esgotar amb el temps, en les persones que estan estressades i en els que beuen alcohol amb regularitat.

En un accelerat ritme de vida, el magnesi és més important del que mai no ha estat.

Les vitamines són un grup de nutrients orgànics que són essencials per regular els processos químics a l'organisme.

Els minerals són substàncies inorgàniques que participen activament regulant un ampli rang de funcions fisiològiques , com el transport d'oxigen a les cèl·lules i el manteniment del sistema nerviós central.

Són necessaris també per al creixement, manteniment, reparació i benestar dels ossos i els teixits. També ajuden al metabolisme energètic normal ia disminuir el cansament i la fatiga.

Ingredients:

Magnesi (Òxid i Citrat), Ag: De Càrrega (Cel·lulosa), Vit C (àcid Ascòrbic), Ag. de càrrega (Fosfat Vitamina B6 Dicàlcic), Vit. E (Dl-alfa Tocoferol), Bitartrat de Colina, Niacina (Nicotinamida), Agts de Recobriment (Hidroxipropil Metilcel·lulosa, Cel·lulosa, colorants: Diòxid de Titani i Òxid de Ferro, Ac Per Amino Benzoico, Inositol, Calçoten ), Citrat de Zinc, Antiaglomerants (Diòxid De Silici I Estearat de Magnesi), Ag. De Càrrega (Goma De Cel·lulosa Reticulada), Mononitrat De Tiamina, Antiaglomerant (àcid Esteàric), Riboflavina, Vit. B6 (Piridoxina Hidroclorhid Manganès, Gluconat de Coure, Seleni (L-Selenometomina I Seleni Sòdic, Vit A Acetato, Vit. D3, Picolinato de Crom, Vit. K1, Ác. Fòlic, Biotina, Yoduro, Potàssic, Molidbdat de Sódio, Vit. B12 ( ).

Com es pren Health Insurance Plus?

  • Es recomana prendre 2 pastilles al dia.
  • No superar la dosi diària expressament recomanada.

Presentació:

Envàs de 125 pastilles.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Ou

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda