Preu reduït! All Espino Olivo - CFN - 90 càpsules

All Espino Olivo - CFN - 90 càpsules

181152

Nou

Complement alimentari amb oli macerat d'all, oli d'arç blanc i fulla d'olivera. Presentat en 90 càpsules toves.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,57€

IVA inclòs

15,95€ IVA inclòs

-14%

0,15 € / ud

Més informació

All Espino Olivo

Complement alimentari que ajuda a regular el cicle menstrual

Què és l'All Espino Olivo?

Barreja sinèrgica fitoteràpia (a base d'oli macerats d'allium sativum (all), crataegus monogyna (arç blanc) i fulles d'oli europaea (olivera) macerades en oli d'oliva de la pressió en fred amb beneficioses propietats per al sistema cardiovascular i la regulació de la tensió arterial.

Allium sativum: El seu principal principi actiu és l'ahina, que en presència de l'enzim aliinasa, l'aliïna es converteix en alicina. Aquesta i els seus productes de transformació, produeixen un efecte lleugerament hipolipemiant (colesterol i triglicèrids), antiagregant plaquetari, activador de la fibrinòlisi, vasodilatador perifèric (amb efecte antihipertensiu), antimicrobià (antibacterià, antifúngic) i antihelmíntic (especialment).

Crataegus monogyna: Els principals component de la sumitat d'arç blanc són flavonoides i proantocianidines. Entre les seves propietats destaca la seva acció cardiotònica, antiarítmica i cardioprotectora.

Olea europaea: Els seus principals constituents són els heteròsids secoiridoides i aldehids secoiridoides no heterosídics. Tradicionalment se li atribueix a la fulla d'olivera una acció antihipertensiva, hipoglucemiant, febríguga i diürètica.

Assajos in vitro: L'extracte aquós inhibeix l'enzim convertidor de l'angiotensina (efecte que es va atribuir a l'oleacina). La infusió i l'oleoeuropeòsid produeixen un efecte vasodilatador coronari i antiarítmic. L'oleoeuropeòsid va produir, en cor aïllat, una reducció de la freqüència i força de contracció miocàrdica, reduint la velocitat de conducció intracardíaca. Els compostos fenòlics presenten una acció antioxidant, inhibint la peroxidació lipídica.

Composició (1 càpsula):

Oli macerat de crataegus monogyna (arç blanc) 200 mg
Fulla d'olivera macerada en oli d'oliva 200 mg
Oli macerat d'all. 100 mg

Com es pren l'All Espino Olivo?

Prendre de 3-6 càpsules toves al dia com a complement alimentari o segons prescripció professional.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules.

Brand

CFN Laboratoris és una empresa especialitzada en Fitoteràpia i Complements Alimentosos Naturals.


CFN, complements fitonutricionales i de dietètica


Elaborats amb extractes naturals, vitamines i minerals i altres elements, sempre complint normativa reguladora, garantint la qualitat del producte.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda