Preu reduït! Cafè Slank - Cafè Verd - Ridder - 60 càpsules

Fabricante:

Espadiet Espadiet

Cafè Slank - Cafè Verd - Espadiet - 60 càpsules

177478

Nou

El cafè és la beguda més comunament consumida en la major part del món, no només pel seu sabor, sinó també pels beneficis que aporta.

Més detalls

12,84€

IVA inclòs

19,70€ IVA inclòs

-34%

0,21 € / ud

Més informació

cafè Slank

El cafè és la beguda més comunament consumida en la major part del món, no només pel seu sabor, sinó també pels beneficis que aporta. A més de la cafeïna i altres múltiples components, el cafè és ric en compostos fenòlics com àcid clorogènic, cafeic i melanoidinas, d'efectes antioxidants.

cafè verd

A més d'un important contingut en polifenols (antioxidants i fomentadors del to circulatori i protectors dels vasos sanguinis), al Cafè Verd se li atribueixen nombrosos beneficis orgànics en el camp de la dermatologia, inmuniología i sistema neuronal i circulatori.

En el camp de l'endocrinologia, sembla demostrat que el Cafè Verd augmenta la termogènesi i facilita la digestió dels greixos. El contingut en cafesterol i kahweol (que desapareix el la torrefacció), indueixen al fetge l'acció de l'enzim Glutation S-transferasa (GST), que facilita la depuració hepàtic-biliar. D'altra banda, el contingut en àcid clorogènic, pogués reduir l'absorció de sucre des de l'intestí i accelerar la combustió de greixos.

àcids clorogénicos

El cafè conté una sèrie d'èsters fenòlics característics anomenats àcids clorogénicos, que deriven de la unió èster entre l'àcid cafeic i l'àcid quínic. El contingut d'àcids clorogénicos és del 7% en el cafè verd i es descomponen parcialment (30 a 70%) durant el torrat, aconseguint nivells de l'ordre de 4,0%. Després de mesurar el contingut d'àcids fenòlics en diferent aliments, es va concloure que el cafè és la font més rica entre les begudes consumides, comparat amb el suc de poma, suc de taronja, vi negre, cervesa, te negre, te verd i suc concentrat de baies.

Quantitat diària recomanada: De 4 a 6 càpsules.

Utilització: Prendre 2 càpsules de 2 a 3 vegades al dia, amb les principals àpats.

Ingredients: Extracte sec de Cafè verd, midó de blat de moro, antiaglomerant (estearat de magnesi), gelatina, colorant (diòxid de titani).

ingredients actiusper 2 càpsules
Cafè verd (≥45% d'àcid clorogènic)400 mg

Advertiments: No superar la dosi diària recomanada. Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substituts d'una dieta equilibrada. Conservar en lloc fresc i sec, i fora de l'abast dels nens més petits.

Cafè verd de baix contingut en cafeïna (3.7% per càpsula)

  • sense sucre
  • sense lactosa
  • sense gluten

Presentació: Envàs de 60 càpsules de 430 mg

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda