Preu reduït! Cardo Mariano Plus - Salut del fetge - Klepsanic - 60 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Card Marià Plus - Salut del fetge - Klepsanic - 60 càpsules

180014

Nou

Planta freqüentment emprada com a depuratiu, protector i regenerador natural del fetge. Envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,63€

IVA inclòs

9,24€ IVA inclòs

-17%

0,13 € / ud

Més informació

Card Mariano Plus Klepsanic

Tradicionalment el Cardo marià ha estat utilitzat com una de les plantes més eficaces per depurar i enfortir el fetge . Les llavors del Card Marià o Silybum marianum són la part més utilitzada ja que contenen un principi actiu anomenat Silimarina . És una de les plantes més estudiades, especialment a Europa. Els ingredients actius d'aquesta planta són substàncies anomenades flavonoides , tals com: Silibina, Silidianina i Silicristina i aquests junts conformen la Silimarina.

La Silimarina protegeix el fetge en actuar com un antioxidant i promoure el creixement de noves cèl·lules hepàtiques i de la mateixa manera, també afavoreix la digestió de greixos. Alguns estudis li confereixen la capacitat d'inhibir l'entrada de substàncies perjudicials a les cèl·lules del fetge.

El Cardo marià pot ajudar a prevenir o combatre el dany al fetge causat per: l'alcohol, les drogues recreatives, l'administració contínua de fàrmacs, l'ús crònic d'agents retrovirals en malalties com la SIDA, els pesticides, algunes substàncies verinoses, processos virals com l'hepatitis i també infeccions diverses que afecten el sistema gastrointestinal.

La Silimarina s'ha emprat com a coadjuvant per tractar la cirrosi hepàtica i/o danys hepàtics deguts a l'alcoholisme, l'hepatitis i l'enverinament per certs tipus de fongs. Se li atorga la virtut d'estimular la secreció de la bilis pel que es recomana en digestions lentes i quan hi ha pedres a la vesícula biliar. Pot ser útil en alguns mals de cap (cefalees i migranyes) dorigen hepàtic.

La Dent de Lleó , gràcies a les seves propietats hepatoprotectores i depuratives, col·labora en l' eliminació de toxines i protegeix el fetge d'una possible degeneració causada per intoxicació alimentària, química o d'altres. Se sol considerar un bon estimulant de les funcions hepàtica i biliar pel que es recomana en casos d'hepatitis, cirrosi hepàtica. En contenir altes dosis de potassi és classificat com un diürètic fort i per això cobra interès en casos de: edemes, retenció de líquids i en l'eliminació de substàncies indesitjables per a l'organisme.

La Carxofa és una planta interessant també en la protecció del fetge i que ajuda naturalment a la seva recuperació i regeneració quan hi ha malaltia hepàtica: hepatitis, cirrosi, insuficiència hepàtica, icterícia, intoxicació, problemes de la vesícula biliar. Alhora augmenta l'eliminació de líquids de l'organisme , com a bon diürètic, amb la consegüent eliminació de toxines, especialment d'àcid úric. Conté àcids cafeic, linoleic i oleic, entre d'altres que afavoreixen la disminució de colesterol a la sang i de tensió arterial, cosa que ajuda a prevenir l'arteriosclerosi i el risc d'altres malalties vasculars com: infart, angina de pit, mala circulació.

Per mantenir un fetge sa i fort que compleixi la funció depurativa, aquest necessita l'aportació sistemàtica d'una sèrie de vitamines concretes com són: la vitamina B2 o riboflavina i la vitamina B6 o piridoxina; totes dues presents en aquest producte natural.

Ingredients per càpsula (500 mg)

Card marià 155 mg, Dent de lleó 100 mg, Carxofa 75 mg, Vitamina B2 0,467 mg, Vitamina B6 0,467 mg. Excipients csp: Gelatina, Talc, Diòxid de silici.

Utilització

Prendre 3 càpsules al dia després dels àpats. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda