Preu reduït! HoloMega Genives i Dents - Equisalud - 180 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

HoloMega Genives i Dents - Equisalud - 180 càpsules

188575

Nou

No conté gluten ni midó, ni transgènics ni colorants. Envàs de 180 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

95,73€

IVA inclòs

106,37€ IVA inclòs

-10%

0,53 € / ud

Més informació

Holomega Genives i Dents

  • Sense gluten

Aportació de vitamines, minerals i antioxidants implicats en la salut de les genives i les dents. Les seves accions van destinades a la recalcificació i la restauració de les estructures debilitades, tant per l'aportació de minerals que formen la matriu òssia com per les accions depuratives cel·lulars i antioxidants, que eviten la degeneració.

La malaltia de les genives que comença com a gingivitis i sovint es torna més greu, com a periodontitis, és un problema generalitzat en molts països occidentals. Una característica constant de la malaltia de les genives és una deficiència del coenzim Q10 en el teixit de les cèl·lules de les genives. Això ha estat demostrat en estudis clínics, on les mostres preses de teixit de les genives de pacients amb teixit periodontal tenien menys del coenzim Q10 que en teixit de la geniva normal, que no va mostrar cap deficiència. Com més gran sigui la deficiència, més són les malalties de les genives que es poden presentar i donada la relació amb les afeccions cardíaques, més seran les probabilitats de tenir alguna alteració coronària latent.

Alguns investigadors van concloure a partir d'aquestes observacions que el coenzim Q10 era necessari per a una reparació adequada dels teixits de les genives. Diversos experiments van demostrar que la suplementació amb coenzim Q10 va produir una reducció de la inflamació de les genives, amb una curació més ràpida del teixit deteriorat. La cicatrització i reparació dels teixits de les genives requereix una producció eficient de l'energia, cosa que requereix una quantitat suficient del coenzim Q10.

COQ10 : La CoQ10 es presenta en aquesta formulació en la seva forma orgànica, assimilada en llevats, la qual cosa fa que sigui molt més biodisponible.

VITAMINA C : La vitamina C es presenta en forma d'ascorbat càlcic. La vitamina C estimula el sistema natural de les defenses, complementa els antioxidants a l'organisme i accelera la recuperació després d'una malaltia. Les millors formes de vitamina C són les anomenades "sense acidesa". Els ascorbats respecten l'estómac i faciliten l'absorció més que l'àcid ascòrbic. La reabsorció és el doble de ràpida en comparació amb ladministració de vitamina C en forma dàcid ascòrbic. Després de la ingesta d'ascorbats, la concentració cel·lular de la vitamina C als limfòcits és al voltant de quatre vegades més gran que després de l'administració d'una quantitat similar d'àcid ascòrbic comú. Una deficiència de vitamina C pot ser una de les condicions que contribueixen a la gingivitis i, en última instància, a la malaltia periodontal. La vitamina C és parcialment responsable de la producció de col·lagen a la pell, incloent el teixit de les genives. La vitamina C ajuda a ancorar o fixar les dents a les genives, cosa que és important. Ajuda a produir col·lagen, el component dels teixits que poden mantenir les seves genives sanes, i aquestes ajudaran a recolzar les dents formant una base sòlida i protectora. D'altra banda, aquesta vitamina és important com a cicatritzant de ferides bucals. Els bacteris de la placa poden fer que les genives tinguin retracció i es pot provocar la pèrdua de dents. L'atenció dental adequada i la vitamina C adequada pot ser important en la prevenció que això passi. La vitamina C repara i manté cartílags, ossos i dents. És essencial en la formació de teixit connectiu, i les seves propietats antioxidants ajuden a neutralitzar els radicals lliures destructius, evitant danys als teixits.

VITAMINA A : S'aporta vitamina A en forma de betacarotens naturals. La vitamina A és un antioxidant que ajuda a protegir contra la malaltia de les genives. La vitamina A és important en la formació de pinyols i dents. Ajuda a la formació i manteniment de dents, teixits ossis i tous, membranes mucoses i pell sans. Contribueix al bon funcionament del sistema immunitari.

COMPLEX DE BIOFLAVONOIDES CÍTRICS (50% DE FLAVONOIDES TOTALS) : Són flavonoides polifenols i principalment són de tipus flavones, flavonones o flavonols i entre ells cal destacar la quercetina, l'hesperidina, la rutina, la taronja, i el lirano. És important l'efecte protector dels antioxidants referits a les membranes cel·lulars, que són protegides fortament del procés de lipoperoxidació, que les destrueix i amb això la cèl·lula. També els radicals lliures tenen un efecte immunodepressor i els bioflavonoides minimitzen aquest efecte per la inhibició de l'acció de la ciclooxigenasa. La producció contínua de radicals lliures durant el procés metabòlic genera el desenvolupament de mecanismes, per mitjà dels antioxidants endògens com algunes vitamines ( A, E i C) i enzims metabòlics, que limiten els nivells d'aquests elements al cos per prevenir així el dany als teixits cel·lulars.

VITAMINA E (TOCOFEROL) : Actua en sinergia amb els altres antioxidants, potenciant-se mútuament. CALCI L'aportació de calci en forma de trifosfat càlcic, assegura una aportació de calci i fòsfor, necessària per enfortir l'estructura de les dents. Les dents estan compostes per calci i fòsfor que li donen la propietat de ser dures. El calci és molt important per mantenir les dents en bon estat. Ajuda que les dents de llet i les dents dels adults es desenvolupin fortes i es previnguin malalties a les genives.

MAGNESI : El magnesi és un dels minerals més importants per a la salut de les dents perquè és un dels minerals que formen part de l'estructura dental.

SELENNI : S'aporta assimilat en llevats per fer-lo més fàcilment absorbible. És important la seva acció antioxidant en tots els processos degeneratius i inflamatoris com és la periodontitis. Juntament amb la vitamina E actua sinèrgicament.

ZINC : És important per a la salut del sistema immunològic, per tal de lluitar contra els bacteris que sovint deterioren les genives. Cal zinc perquè la vitamina A pugui complir la seva funció i forma part de moltíssimes reaccions metabòliques, entre les quals les relacionades amb la salut de les genives.

FLÚOR : També és necessari per a la salut de les dents i les genives. L'ús del fluor és la solució més eficaç per a la prevenció de les càries en nens i adults perquè fa que les dents siguin més resistents als atacs d'àcids que la causen. També ajuda a reparar les primeres etapes de la càries dental fins i tot abans que es pugui apreciar. El fluor pres en gran part de l'aigua potable i altres begudes fortifica l'esmalt dental fent-lo més fort i més resistent a les càries. A la periodontitis ajuda a reconstruir (remineralització) l'esmalt de la dent afeblida. El fluor augmenta la resistència de l'esmalt, afavoreix la remineralització de la dent i té una acció antibacteriana. És molt útil en els adults on hi ha pèrdua de la geniva per l'edat o per l'existència de malaltia periodontal. En aquests casos el fluor ajuda a prevenir o eliminar la sensibilitat al fred i evita l'aparició de càries al coll oa les arrels de les dents.

CORAL : La pols de corall aporta principalment calci en grans quantitats, juntament amb magnesi. Però a més a porta molts altres minerals (uns 70 en total), com ferro, manganès, iode, potassi, zinc, coure, bor, seleni, minerals traça iònics variats, vitamina C, vitamina E, vitamina D3. Té gran biodisponibilitat, a causa de la seva Presentació com a producte orgànic, per la qual cosa són ràpidament absorbits ia més són ionitzats molt eficaçment en un medi líquid com és el digestiu. Ajuda eficaçment l'equilibri electrolític de l'organisme.

VITAMINA K2 : La vitamina K2 o menaquinona 7 s'aporta en forma de MK7, que és el resultat de la fermentació del natto per mitjà de Bacilus subtillis, és a dir, d'una forma totalment natural, que té la virtut de ser altament biodisponible. La vitamina K2 actua com un factor modulador en el metabolisme del calci, afavorint el dipòsit de calci als ossos i dents, traient-lo del torrent sanguini, on pot donar lloc a la precipitació de calci a les artèries , l'aorta , teixits tous, incloent músculs, pit , els ronyons i taló. La vitamina K2 ajuda a construir els ossos ia mantenir-los sans, a estimular el sistema vascular (artèries i venes), promou la salut del cor, ajuda a combatre l'envelliment prematur, a protegir i reforçar la pell, a estimular el sistema immunològic en general ia més té efectes antioxidants.

[*] Els resultats poden variar en funció de la persona, i el temps per obtenir els beneficis indicats dependrà de cada cas. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva tasca no és substituir cap tractament mèdic convencional. La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si teniu qualsevol malaltia o malaltia us recomanem que consulteu amb un professional de la salut.

Ingredients : CoE Q10 assimilada al llevat (equivalent a 30 mg de Q10 pura) 41,3 mg; vitamina C (ascorbat càlcic), 90 mg; vitamina A betacarotens (+ del 10% de betacarotens) 25 mg; complex bioflavonoides cítrics (50% com a flavonoides totals), 25 mg vitamina E (tocoferol), 15 mg; calci (fosfat tricàlcic), 150 mg; magnesi gluconat, 50 mg; seleni assimilat al llevat (aporta 50 mcg per càpsula), 50 mg; zinc gluconat, 10 mg; fluor (fluorur de calci) 1 mg; corall 300 mg; vitamina k2 en forma de MK7 (especialment biodisponible), 20 mcg. Embolcall: Pullulan (polisacàrid d'origen vegetal). No conté gluten ni midó, ni transgènics ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

Ús : Prendre 2 càpsules al dia, una a cada àpat principal, o segons consell d'un especialista.

Presentació : Envàs de 180 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda