Preu reduït! Holomega Seleni - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holomega Seleni - Equisalud - 50 càpsules

174418

Nou

Antioxidant, salut sexual i sistema immune.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

14,93€

IVA inclòs

16,59€ IVA inclòs

-10%

0,30 € / ud

Més informació

Holomega Seleni

Component essencial de la glutatió peroxidasa, enzim antioxidant composta per seleni glutatió. No obstant això, el seleni com a tal també té la seva acció antioxidant. Tots dos redueixen les substàncies amb oxigen reactiu, evitant els danys propis dels radicals lliures.

El seleni és un important antioxidant. En aquest cas, s'aporta en forma de seleni assimilat en llevats, la qual cosa fa que sigui molt més biodisponible perquè d'aquesta manera es troba en forma orgànica.

Cal per formar les anomenades selenoproteïnes, com les glutatió peroxidases, que redueixen les substàncies amb oxigen reactiu, com ara els peròxids d'hidrogen i els hidroperòxids lipídics. Altres selenoproteïnes són: selenoproteína P, deiodinasas de iodotironina (que activen o desactiven les hormones tiroïdals), tioredoxina reductasa, selenoproteína W (que està relacionada amb el metabolisme muscular), selenofosfato sintetasa (relacionada amb la síntesi de les selenoproteïnes). El seleni és un component essencial de la glutatió peroxidasa, enzim antioxidant composta per seleni glutatió

El seleni com a tal també té la seva acció antioxidant, que juntament amb la vitamina E, ajuda a evitar la degeneració precoç, els processos inflamatoris, la degeneració ocular, articular o cardíaca. El Seleni actua sinèrgicament amb les vitamines E, A i C en les seves accions antioxidants. Destaca la seva protecció antioxidant a nivell ocular ia la pell, ajudant a neutralitzar els radicals lliures produïts pels raigs UVA.

El Seleni també és necessari per a la correcta formació i mobilitat dels espermatozoides, per al manteniment del sistema immune, per a la producció de les hormones tiroïdals, per a la salut de cabell i ungles. Pot contribuir a alleujar les sufocacions i el malestar causats per la menopausa. Els vegetarians i persones amb trastorns metabòlics, malalties cardíaques, hipertensió arterial i diabetis són susceptibles a presentar un dèficit de seleni i també s'ha observat que en malalts reumàtics i en certs tipus de càncer hi ha uns baixos nivells de seleni en l'organisme.

[*] Els resultats poden variar en funció de la persona, i el temps per obtenir els beneficis indicats dependrà de cada cas. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no potser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut.

Ingredients: Llevat enriquida amb seleni (1000 mg de Seleni / g) 50 mg; cel·lulosa microcristal·lina (E-460) 340 mg i estearat de magnesi (E-572) 2 mg. (Cada càpsula aporta 50 mcg de seleni). Embolcall: pullulan (polisacàrid d'origen vegetal). No conté gluten ni midó, ni transgènics ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

Utilització: Prendre 1 a 2 càpsules al dia, repartides durant el dia, en els menjars, o segons consell d'un especialista.

Presentació: Envàs de 50 càpsules de 490 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda