Preu reduït! Thermogenic Complex - Solgar - 60 càpsules

Fabricante:

Solgar Solgar

Thermogenic Complex - Solgar - 60 càpsules

185090

Nou

Combinació de nutrients i productes herbaris, afavoreix el metabolisme dels greixos, funció hepàtica normal i millora el nivell de glucosa a la sang

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

38,28€

IVA inclòs

49,51€ IVA inclòs

-22%

0,64 € / ud

Més informació

Thermogenic Complex amb Svetol - 60 Càpsules vegetals

Combinació de nutrients i productes herbaris, afavoreix el metabolisme dels greixos, funció hepàtica normal i millora el nivell de glucosa a la sang

Què és Thermogenic Complex?

Thermogenic Complex és una fórmula especialitzada que conté diversos nutrients i productes herbaris per estimular el metabolisme normal dels macronutrients. Aquesta barreja conté ingredients com turó, inositol, crom i L-metionina. També els productes herbaris, extracte de llavor de cafè verd patentat Svetol®, canyella, te verd i pebre negre patentat Bioperine®.

El turó és un micronutrient hidrosoluble que afavoreix el procés de metabolització dels greixos (lípids). El transport de greixos, tant colesterol com triglicèrids, del fetge a les cèl·lules d'organisme requereix turó i també és necessari per mantenir la funció hepàtica normal.

L'inositol és una altra estructura hidrosoluble i forma part de totes les membranes cel·lulars de l'organisme. Actua de manera molt similar al turó. L'inositol, encara que tècnicament no és una vitamina B perquè es pot sintetitzar a l'organisme, és un nutrient important.

La L-metionina és un aminoàcid essencial que exerceix un paper important en la síntesi de proteïnes i pèptids.

El crom és un oligoelement. Els minerals, igual que les vitamines, ajuden l'organisme a fer moltes funcions diferents. El crom és necessari per al metabolisme normal. A més, contribueix a mantenir els nivells normals de glucosa en sang.

Ingredients:

Extracte de fava de Cafè Verd (Svetol®) (Coffea canephora robusta Pierre), L-Metionina, Extracte 4:1 de Te Verd (Camellia sinensis), Caiena (Capsicum annuum), Turó (bitartrat), Inositol, Extracte de pebre negre (Bioperine®) (Piper nigrum), Crom (picolinat) (Chromax®). Càpsula vegetal: hidroxipropilmetilcel·lulosa; Agents de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, maltodextrina; Antiaglomerants: estearat magnèsic vegetal, diòxid de silici.

Com es pren Thermogenic?

Complement alimentari per a adults, prendre 2 càpsules vegetals al dia, preferentment amb els àpats o segons indicació d´un especialista. No s'ha de superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda