Preu reduït! Extracte d'arrel de gingebre - Solgar - 60 càpsules vegetals

Fabricante:

Solgar Solgar

Extracte d'arrel de gingebre - Solgar - 60 càpsules vegetals

174636

Nou

Contribueix a millorar el metabolisme dels greixos, ajuda a calmar l'estómac, suport en cas de nàusees i irritacions de coll i promou la secreció del bilis.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

27,80€

IVA inclòs

32,70€ IVA inclòs

-14%

0,46 € / ud

Més informació

Extracte d'arrel de gingebre Solgar

Al nostre Herbolari Online pots comprar l'Extracte d'Arrel de Gingebre 60 càpsules vegetals de Solgar contribueix a millorar el metabolisme dels greixos, ajuda a calmar l'estómac, suport en cas de nàusees i irritacions de coll i promou la secreció del bilis.

Què és l'extracte d'arrel de gingebre de Solgar?

Els productes herbaris de Solgar® se seleccionen minuciosament a partir de plantes que creixen silvestres o que es cultiven en granges especials per a aquests productes. Els productes herbaris més frescos i de més qualitat es trien basant-se en una estricta sèrie de criteris com l'origen geogràfic de la matèria primera, l'autenticació de les espècies i la qualitat de la matèria primera.

Ingredients:

Extracte estandarditzat de Arrel de Gingebre polvoritzat (Zingiber officinale) (5% gingerols), Arrel de Gingebre en pols (Zingiber officinale). Agents de càrrega: maltodextrina, cel·lulosa microcristal·lina, hidroxipropilcel·lulosa; Antiaglomerants: diòxid de silici, estearat magnèsic vegetal; Antioxidant: (barreja en pols de betacarotens i àcid ascòrbic); Càpsula vegetal: hidroxipropilmetilcel·lulosa.

Com es pren l'extracte d'arrel de gingebre?

Es recomana prendre d'1 a 2 càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda