Preu reduït! Ginseng Vermell 500 CN - CN Dietéticos - 50 càpsules

Fabricante:

CN Dietéticos CN Dietéticos

Ginseng Vermell 500 CN - CN Dietéticos - 50 càpsules

159237

Nou

L'arrel de Ginseng Vermell és coneguda per les seves propietats energètiques, vigoritzants i revitalitzants.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,56€

15,70€

-20%

0,25 € / ud

Més informació

Ginseng Vermell 500 CN

L'arrel de Ginseng Vermell és coneguda per les seves propietats energètiques, vigoritzants i revitalitzants. Incrementa la capacitat física i intel·lectual en situacions d'estrès, fatiga i apatia, pel que resulta molt recomanable en persones que requereixen una elevada capacitat de concentració durant la seva jornada diària. Ginseng Vermell 500 CN és pur extracte d'arrel de ginseng Vermell aportant 500 mg per càpsula. La seva riquesa en gingenósidos li confereix una infinitat de propietats que ens ajudaran a afrontar la nostra activitat diària amb energia.

Ginseng Vermell 500 CN combat el cansament i l'esgotament tant físic com psíquic. Habitualment és considerat com un "estimulant" gràcies al seu efecte energètic però a diferència dels altres, el Ginseng Vermell no crea un sobreexcitació. La seva activitat sobre la ment és també un aspecte a tenir en compte. Millora la capacitat intel·lectual i augmenta la memòria i la capacitat d'aprenentatge, motiu pel qual és un complement ideal per als estudiants.

Per la seva capacitat enfortidora estimula el sistema immunològic i ens fa resistents a possibles infeccions. Augmenta l'oxigenació cel·lular i afavoreix la regeneració de cèl·lules danyades.

El Ginseng Vermell és considerat també una important font d'agents antioxidants.

Tots aquests efectes beneficiosos per a l'organisme es deuen a la presència dels gingenósidos a l'arrel de Ginseng Vermell, una de les més riques en aquests components actius.

Utilització: Prendre d'1 a 2 càpsules diàries o més, durant un període mínim de 2 mesos.

Presentació: Envàs de 50 cáspulas (500 mg de pols d'arrel de ginseng vermell per càpsula).

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 31/05/2022

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda