Preu reduït! Llevat de cervesa - Sotya - 600 comprimits

Fabricante:

Sotya Sotya

Llevat de cervesa - Sotya - 600 comprimits

159564

Nou

Llevat de cervesa en envàs de 600 comprimits de 500 mg.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,05€

IVA inclòs

7,09€ IVA inclòs

-28%

0,01 € / ud

Més informació

Llevat de cervesa Sotya

Subproducte resultant de la fermentació de la cervesa pel bacteri Saccharomyces cerevisae .

Què és el Llevat de Cervesa Sotya?

Per obtenir llevat desemmargat, el llevat resultant en l'elaboració de la cervesa és purificat, eliminant ceres i altres productes no nutritius.

El llevat de cervesa és emprat pel seu alt valor nutritiu; és ric en proteïnes (50%), glúcids (35%), minerals (10%) i vitamines del complex B.

En primer lloc, les proteïnes que conté són de gran valor biològic. Aporta tant aminoàcids essencials com alguns no essencials. Per exemple, el contingut en àcid aspàrtic ajuda a protegir el fetge de possibles intoxicacions, particularment per derivats amònics.

En segon lloc, els glúcids que conté són compostos, és a dir, polisacàrids, alguns fibres (cel·lulosa) i altres carbohidrats de lenta absorció, cosa que significa energia continuada sense augment de l'índex glicèmic.

Tercer, en minerals és important el contingut en potassi i fòsfor, i en menor mesura, magnesi, seleni, calci i manganès.

Finalment, el llevat de cervesa conté importants quantitats de vitamines del complex B, particularment B1 (tiamina). Les vitamines del complex B són essencials per a les reaccions enzimàtiques de proteïnes, glúcids i lípids.

L'únic desavantatge del llevat és el seu sabor amarg, però, en desmarcar el llevat el consumidor té tots els nutrients sense el desagradable sabor.

Ingredients:

Cada comprimit conté 485,5 mg de llevat de cervesa (gluten, sulfits) (Saccharomyces cerevisiae), antiaglomerants: sílice (E 551) i estearat de magnesi (E470b).

Com es pren el llevat de cervesa Sotya?

Es recomana prendre 4-5 comprimits al dia, entre els àpats.

Presentació:

Envàs de 600 comprimits de 500 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda