Preu reduït! Ortiga Extracte - Integralia - 60 càpsules

Fabricante:

Integralia Integralia

Ortiga Extracte - Integralia - 60 càpsules

186743

Nou

Ortiga Extracte Integralia, 600 mg per 2 càpsules, alleuja símptomes d'al·lèrgies i condicions inflamatòries, ideal per a la salut urinària i prostàtica.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,00€

IVA inclòs

11,25€ IVA inclòs

-20%

0,15 € / ud

Més informació

Ortiga Extracte Integralia

Descobreix el Poder Curatiu de la Natura amb Ortiga Extracte d'Integralia: Alleugeriment Natural per a Al·lèrgies i Salut Urinària.

Què és Ortiga Extracte Integralia?

Ortiga Extracte d'Integralia és un suplement en càpsules que proporciona els avantatges concentrats de l'Ortiga , una planta coneguda pels seus nombrosos beneficis per a la salut.

Cada dosi diària, que consisteix en dues càpsules, conté 600 mg d'extracte d'Ortiga amb una alta concentració (10:1) i un 1% de β-sitosterols. L' Ortiga és apreciada per la seva capacitat per alleujar els símptomes d'al·lèrgies i per les seves propietats antiinflamatòries, cosa que la fa útil en el tractament d'afeccions com l'artritis .

A més, aquest extracte pot millorar la salut del tracte urinari i contribuir a la salut de la pròstata . Aquest suplement és ideal per als que busquen un suport natural per manejar condicions inflamatòries, al·lèrgies i millorar el seu benestar general . Ortiga Extracte d'Integralia ofereix una manera pràctica i efectiva d'incorporar els beneficis d'aquesta planta a la rutina diària de cura de la salut.

Ingredients:

Extracte d'Ortiga (Urtica dioica L., Arrel), Agent de Càrrega (Cel·lulosa), Coberta (Hipromelosa), Antiaglomerants (Magnesi Estearat i Diòxid de Silici).

Quantitat per dosi diària:

2 càpsules contenen: Extracte d'Ortiga (10:1) (1% β-sitosterols) 600 mg.

Com es fa servir Ortiga Extracto Integralia?

Dosi diària recomanada, prendre 2 càpsules al dia. No superar la dosi recomanada.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda