Preu reduït! Spirulina - Alga blava - Sura Vitasan - 100 comprimits

Fabricante:

Sura Vitasan Sura Vitasan

Spirulina - Alga blava - Sura Vitasan - 100 comprimits

174755

Nou

Complement alimentari amb espirulina que recolza la salut general, ajuda a controlar el pes i contribueix a la reducció del cansament.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

22,44€

IVA inclòs

26,40€ IVA inclòs

-15%

0,22 € / ud

Més informació

Spirulina

Complement alimentari amb espirulina cultivada en estanys controlats lliures de contaminants que recolza la salut general, ajuda a controlar el pes i contribueix a la reducció del cansament.

És una microalga blava d'aigua dolça amb forma d'espiral (d'aquí el nom) que es caracteritza principalment per la seva riquesa en proteïnes (65%-75% proteïnes digestibles) i aminoàcids. Amb 1.000mg de Spirulina per comprimit aporta també grans dosis de vitamina B12, carotè, Beta-Carotè, vitamina E, clorofil·la, àcid gamma-linolènic, ferro i altres molt nutrients d'alt valor nutricional.

Ingredients per comprimit (1.650 mg):

Espirulina (1) ( Spirulina platensis ) 1000 mg

Antiaglomerants: fosfat dicàlcic anhidre, diòxid de silici, estearat de magnesi vegetal; Agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina; Suport: carboximetilcel·lulosa, àcid esteàric vegetal.

Comprimit recobert: (Gelificant: lecitina de soja; agents de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa, dextrina, dextrosa, citrat de sodi; aigua purificada)

(1) De cultiu orgànic

No conté : Agents conservants, aromàtics ni colorants, sucre, llet o els seus derivats, midó, blat, blat de moro, o llevats.

Ús: Com a complement alimentari se suggereix prendre de 2 a 5 comprimits al dia o seguir les indicacions d'un especialista.

Presentació : Envàs de 100 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda